26.04.2024 16:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У день приїзду Януковича до Черкас DDoSили новостійні сайти

Одразу обидва лідируючі черкаські інтернет-видання — «Прочерк» та «Провінція» — не працюювали 6 березня 2013 року в день приїзду на Черкащину президента Віктора Януковича.

Про це повідомляють журналісти видання «Прочерк», підкреслюючи, що сайти не є опозиційними, але такими, що гостро критикують дії нинішньої влади.

Проблеми у сайту «Прочерк» з'явилися ще у понеділок, 4 березня, з 12 по 17 годину.

Повторно сайт видання перестав працювати у вівторок, 5 березня, увечері. Станом на ранок 6 березня інтернет-видання «Прочерк» взагалі неможливо завантажити.

Як повідомив відповідальний редактор черкаського інтернет-сайту «Прочерк» Назарій Вівчарик, за інформацією програмістів, проблеми виникли через зовнішнє втручання: сайт піддається безперервним DDoS-атакам.

«У день візиту Віктора Януковича до Черкас, ми планували працювати особливо активно. З різних куточків міста нам повідомляють читачі про активність правоохоронців на дорогах. Висвітлення візиту президента до Черкас зірване через блокування сайту», — повідомив Вівчарик.

Що ж до іншого регіонального сайту «Провінція», то він також не відкривається.

Редактор сайту Віктор Борисов, на прохання прокоментувати ситуацію, зазначив, що точних причин збою в роботі свого сайту поки що не знає.

Як відомо, торік обидва черкаські сайти вже піддавались потужним DDoS-атакам.

Інтернет-ресурс «Прочерк» був недоступний більше п'яти діб. Інтернет-видання було атаковане одразу після публікації кількох новин з Черкаської обласної колегії за підсумками соціально-економічного розвитку регіону за 9 місяців поточного року.

На засіданні, зокрема, голова обласної держадміністрації піддавав нищівній критиці багатьох чиновників. У вересні-жовтні два тижні не працював черкаський сайт «Провінція».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-03-2013 12:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100