19.03.2024 08:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

10 з 29 комітетів Верховної Ради не мають своїх сайтів. Відео. Колаж

 

 

10 з 29 комітетів Верховної Ради не мають своїх сайтів, або не ведуть їх з різних причин, а на більшості чинних інтернет-сторінках комітетів не оприлюднюються ані протоколи, ані стенограми засідань.

Про це у своєму блозі на «Українській правді» написав журналіст Сергій Андрушко.

«Найцікавіше, що деякі голови комітетів навіть не знають, чи є у них сайт, а дехто з них, навіть, дописує на сайт Партії регіонів замість сайту свого комітету», — розповів журналіст.

За словами Андрушко, на інформаційні запити з проханням пояснити, чому не працюють сайти комітетів, переважно відповідали, що «проводиться удосконалення сайту».

Крім того з'ясувалося, що голова комітету з питань фінансів і банківської діяльності Олександр Риженков навіть не знає, що сайту комітету, який він очолює – просто немає.

 

 

Серед Комітетів, які сайту не мають взагалі – комітет з питань охорони здоров'я.

Виявилося, що голова комітету з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтеєва про свою роботу в першу чергу інформує читачів сайту Партії регіонів.

 

 

«Багато і тих комітетів Парламенту, які свій сайт мають – не розміщують протоколів, стенограм або навіть порядку денного майбутнього засідання та відвідуваності народними депутатами засідань комітетів», — розповів Андрушко.

За його словами, 18 комітетів Верховної Ради з 29 не мають на своїх сайтах ані протоколів, ані стенограм засідань.

 

 

2 парламентських Комітети у відповідь на інформаційний запит повідомили, що у них не має навіть технічної можливості записувати стенограми.

«Це Комітет з питань соціальної політики та праці, а ще Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин», — додав Андуршко.

Пізніше до редакції «Української правди» зателефонували з комітету місцевого самоврядування і повідомили, що протоколи на їх сайті є.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-04-2013 13:04 | Кількість переглядів 16658 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100