3.05.2024 04:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Маски-шоу у найбільшій мережі книжкових супермаркетів

13 червня 2013 року працівники київського УБЕЗу та прокуратури провели виїмку документів в офісі компанії «Логос-Транс» в будівлі «Петрівка-Центр», а потім опечатали офіс.

Про це пише Forbes.

Згідно з повідомленням, заодно опечатаним виявився офіс Торгового дому «Ексмо-Україна», українського представництва найбільшого в Росії книжкового видавництва, що знаходиться з «Логос-Транс» за однією адресою.

Як пише видання, «Логос-Транс» управляє мережами книгарень «Читай-місто» та «Книжковий супермаркет», об'єднує 37 магазинів, будучи найбільшою в країні.

Як пояснила директор з маркетингу компанії «Логос-Транс» Ольга Іванова, візит тривав кілька годин, оглядалися особисті речі співробітників і особистий автотранспорт.

«Робота була фактично блокована», — говорить вона. Дозвіл на зняття печаток було отримано тільки ввечері п'ятниці, 14 червня.

Як повідомляється, ніяких звинувачень компанії пред'явлено не було, а в документах, що дають право на обшук, фігурувала інша юрособа — «Обрій».

«Ми не знаємо цю структуру і не маємо до неї ніякого відношення», — каже представник «Логос-Транс».

Компанія з такою назвою, причетна до книжкового ринку, в Україні є — це Obreey Store, створена виробником електронних книг PocketBook. Obreey Store торгує електронним контентом для пристроїв PocketBook. Один з учасників книжкового ринку охарактеризував роботу Obreey Store в Україні як «сніжно-білу».

Перебої в роботі «Логос-Тран» можуть ускладнити реалізацію книг для видавництв, пише видання.

"Через організований роздріб у нас йде 11% продажів. Але в цьому каналі продажів чверть — це магазини «Логос-Транс», — говорить Олександр Красовицький, генеральний директор і власник харківського видавництва «Фоліо».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-06-2013 14:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100