19.03.2024 12:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

П'яні СБУшники влаштували смертельне ДТП. 3 фото

Аварія за участю чотирьох авто.

 

Вранці 22 червня 2013 року у Києві сталося ДТП за участю машини співробітників СБУ.

Велике ДТП за участю автомобіля Infiniti, в якому їхали два співробітники Служби безпеки України, сталася в районі Інтернаціональної площі.

Співробітники СБУ перебували в стані алкогольного сп'яніння. Крім того в їх автомобілі також були присутні дві дівчини.

За словами джерела, машина співробітників СБУ врізалися в інший автомобіль, після чого Infiniti СБУшників загорілася і врізалася у маршрутку з людьми, яка, у свою чергу, врізалася в кран.

Одна з пасажирок, які перебували в Infiniti, вже померла, друга знаходиться у важкому стані в лікарні. Також були госпіталізовані шестеро людей, що їхали в маршрутці.

 

В результаті ДТП травмовано 9 осіб, одна людина загинула.

 

За даними джерела у правоохоронних органах, з Infiniti було вилучено два посвідчення співробітників СБУ і два бойових пістолети «Форт». Одне з посвідчень належало людині на прізвище Римар.

За інформацією джерела, наразі Служба безпеки намагається цю справу «зам'яти».

У свою чергу в столичному департаменті ДАІ повідомили, що ДТП сталася за участю чотирьох транспортних засобів: на Інтернаціональній площі зіткнулися «Іnfiniti FX 35», «Toyota Corolla», «Opel Zafira» та автобус «МАЗ».

«Після зіткнення „Іnfiniti“ перекинувся. Внаслідок ДТП одна пасажирка автомобіля „Infiniti“ від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди. Водій та двоє пасажирів цього ж автомобіля, водій та шестеро пасажирів автобуса доставлені до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості» , — зазначили в ДАІ.

Джерело в органах прокуратури повідомило, що розслідуванням обставин ДТП займатиметься військова прокуратура Центрального регіону.

За попередньою інформацією, саме водій Infiniti виїхав на заборонений сигнал світлофора.

За даними прокуратури, кримінальне провадження розслідується за ч.2 ст. 286 КК (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людини). Що стосується інформації, чи був водій у стані сп'яніння, у прокуратурі поки таких даних немає. Поки немає також інформації про те, що в автомобілі було знайдено зброю.

Разом з тим в СБУ  підтвердили інформацію про те, що в автомобілі Infiniti були співробітники спецслужби, проте не уточнили, якого рангу.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-06-2013 9:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100