28.03.2024 14:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Українська міліція вилучила сервери ВКонтакте. Фото

Українська міліція вилучила київське обладнання ВКонтакте вартістю півмільйона доларів.

Про це на своїй сторінці написав один із засновників соцмережі Павло Дуров.

 

 

 

«Привід — на наших серверах нібито могли зберігатися фінансові документи якоїсь української фірми, що ухиляється від податків. На київських серверах ВКонтакте зберігалися лише копії відео- і аудіоматеріалів, документів там не може бути сугубо теоретично», — заявив Дуров.

«У результаті відео- і аудіоконтент в українських користувачів вантажиться повільніше, тому що всі дані доставляються прямо з Петербурга. Сподіваюся, що органі України оперативно вирішать питання, пов'язане із цим зловживанням: страждають мільйони українських користувачів», — зазначив Дуров.

У свою чергу технічний директор «ВКонтакте» Микола Дуров додав, що проти Вконтакте «ніяких обвинувачень немає».

«Розслідується справа про відхилення від податків якоїсь місцевої української компанії, яка до нас ніякого відношення не має. Але фінансові документи цієї компанії нібито можуть перебувати на цих серверах, тому їх вилучають для перевірки», — відзначив він

«Інакше кажучи, доблесні українські поліцаї вилучили наші сервери без якихось законних підстав, а тепер, напевно, будуть вимагати гроші (або тонну сала?) за повернення нам нашого ж обладнання, а якщо не вийде — продадуть його», — написав він.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-06-2013 7:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100