23.04.2024 16:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На місці Бахтеєвої регіонали ввечері у Раді розпивали водку. 4 фото

 

 

Як повідомив народний депутат від «Батьківщини» Володимир Ар'єв, ввечері 4 липня 2013 року нардепи від партії регіонів розпивали алкоголь просто у залі парламенту під балконом преси.

«Вечірнє засідання закрилося викриттям регіоналів, які сховалися під балконом преси і прямо в залі розливали бухло. Гіршого складу ВР ще не було», — написав у своєму Facebook Ар'єв.

Про те, що регіонали пили просто у Верховній Раді також написав соратник Ар'єва Олег Медуниця.

"Очевидно, не витримавши напруги від роботи, група депутатів від ПР у закутку вирішила прийняти. Хтось із свободівців побачив і звернув увагу залу. Примітно, що приймали на груди депутати рівно там, де знаходиться робоче місце керівника міжфракційного об'єднання «За тверезе майбутнє» Тетяни Бахтєєвої «, — поділився він у Facebook.

Свободівець Ігор Мірошниченко також опублікував фотографії c „п'янки“ на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

 

„Близько 23:00 четверга, 4 липня, невтомні“ трудівники» з партії регіонів паралельно з голосуванням про святкування різних нікчемних дат кшталт річниці присвоєння населеному пункту Щастя статусу міста, звільнення Донецької області від фашистських загарбників, чи святкування круглої дати з часу заснування нині приватного підприємства холодильників «Норд», прямо в сесійній залі заливали свої безсоромні очі горілкою ", — написав націоналіст.

Крім того, зазначає Мірошниченко, на «бенкеті під час чуми» були помічені народні депутати від партії регіонів Володимир Медяник і Станіслав Скубашевський. «До речі, останній є постійним товаришем по чарці тернопільського „​​губєрнатара“ Валентина Хоптяна. Тверезими їх разом на Тернопільщині вже давно ніхто не бачив!» — Підкреслив свободівець.

«Верховна Рада остаточно перетворюється на театр абсурду, розплідник зради, аморальності і цинічного лицемірства і брехні», — вважає Ігор Мірошниченко.

 

 

 

 

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Володимир Рибак 4 липня закрив вечірнє пленарне засідання після 22.00.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-07-2013 9:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100