28.03.2024 19:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дмитро Гордон: «Рукі пєрєламаю і *бало набью!»

До Національного бюро розслідувань України надійшов лист від Олексія Мазура з Дніпропетровська, в якому журналіст стверджує, що Дмитро Гордон погрожував йому розправою. Оприлюднюємо лист без коментарів та редагування.

«Дзвінок на мій мобільний надійшов у вівторок о 20:49. На екрані висвітився невідомий мені номер. Чоловік розмовляв російською. Спочатку привітався і запитав, чи він дійсно говорить з Олексієм Мазуром. Я підтвердив. Людина назвалася Дмитром Гордоном. Здивований, сказав, що слухаю.

Відтак почув запитання: я пишу свої статті за гроші чи за переконанням? Відповів, що виключно через переконання. Останній свій гонорар як журналіст отримав у січні 2009 року. Але все, що писав і тоді, і зараз — від щирого серця, це мої думки й громадянська позиція.

Чоловік висловив мені своє шанування за це. А потім запитав:

— Вы пишете ручкой на бумаге или набираете текст на клавиатуре?

— Звісно, що на клавіатурі, — сказав я.

— А какой рукой? — поцікавилася людина.

— Обома, — відповів я.

— Тогда я переломаю вам обе руки. И е*ало набью.

— За що?

— А за ту статью, что вы про евреев на «Дусе» написали.

— Яку саме ви маєте на увазі? — уточнив я.

— «ЄВРОбачення Дмитра Гордона» — заявив чоловік.

Тоді, для зручності, я назвав свою домашню адресу.

— Будьте уверены, что на билет до Днепропетровска мне хватит. У вас высветился мой телефон. Я ничего не скрываю. Говорю открыто. Можете об этом написать, можете не писать. Мне все равно. Но вы свое обязательно получите.

Прощаючись з додзвонювачем, лише попередив, що «я не здамся без бою».

На одному з ефірів у Савіка Шустера міський голова Харкова Геннадій Адольфович Кернес пригрозив українським патріотам переламати руки і ноги, якщо ті наважаться посягнути на харківський пам'ятник комуністичному диктатору, ворогу української державності, україножеру леніну.

Депутат-регіонал Олександр Фельдман, який проводить конгреси за міжнаціональну толерантність, напав на журналістів у холі Верховної Ради, коли ті знімали, як той курить. Попри заборону самим же парламентом паління у непередбачених для цього місцях. Не сподобалося толерантному“, що знімають без дозволу порушення ним власноруч проголосованого закону.

Журналіст Дмитро Гордон зателефонував мені на мобілку, аби пообіцяти приїхати до Дніпропетровська, щоби переламати руки і набити, як він сказав, *бало, за мій допис «ЄВРОбачення Дмитра Гордона». Знову погрози, знову ламати, бити.

Я, звісно, не узагальнюю, просто задаюся питанням: чи не вимальовується деяка тенденція з певним етнічним відтінком? Явно не «румунським». Якесь загострення чи що?

Стосовно Гордона. Уявляю, який би зчинився вселенський ґвалт, якби щось хоч віддалено подібне дозволив собі я. На мене б миттєво завели карну справу, невдовзі б судили і посадили. А «Центр Візенталя» заніс би мене у список нацистських злочинців.

Інша річ, коли мені прямим текстом погрожує Гордон. Йому, бачите, можна. Так і треба. Бути сіоністом в Україні ніхто не забороняє, це тільки українським націоналістом не можна! Причому на СВОїй же БОгом ДАній землі. Нізащо! Бо тобі за це руки і ноги переламають. Пригрозять в прямому ефірі! У під'їзді підкараулять. Подзвонять на мобілку, запитають якою рукою пишеш, аби знати яку ламати. А якщо працюєш двома на клавіатурі, то значить обидві! Плюс є*ало.

Чи не від своїх „тайванчиків“ та „анзориків“ Гордон цього набрався? Адже російські кримінальні авторитети — давно бажані і регулярні гості в його програмі на Першому національному. Так от БАНДУ, як і ЗЕКІВ — ГЕТЬ з ефіру! А з ними і журналістів-гопників!

З дописом, в якому виклав факт висловлених мені Гордоном погроз фізичної розправи у вигляді заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, я звернувся до НТКУ. Надіслав електронного листа на поштові скриньки: [email protected], [email protected], [email protected]

Всі мовчать, ніби води в рота понабирали. Бояться свого «смотрящего»-не«румуна»? Може він їм теж, якщо раптом щось не так, то відразу по *балу? Вітаннячка пані Христині Стебельській! Ще раз кажу: «БАНДУ — ГЕТЬ!» і «ЗЕКА — ГЕТЬ!» Як з ефіру, так і з влади!».

Олексій Мазур, Дніпропетровськ.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-08-2013 9:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100