29.03.2024 03:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мєдвєдєв проти Уколова. Як посварилися політехноЛОХи Тимошенко. Фото

 

 

Як відомо, найкраще поливають один одного брудом дві категорії людей: подружжя, що подало на розлучення, та українські опозиціонери, у яких розійшлися дороги.

Політтехнологи Олег Мєдвєдєв та Віктор Уколов довгий час працювали разом в команді Юлії Тимошенко. Уколов відійшов від справ після бютівського педо-скандалу у таборі «Артек». Спроба повернутись у «Батьківщину» після посадки Тимошенко закінчилась невдало – політика не взяли у новий список. Мєдвєдєв же, після посадки Тимошенко і сварки з Турчиновим, недовго ходив неприкаяним: політтехнолог прилаштувався до Арсенія Яценюка.

Раніше колишні соратники посварилися на ґрунті спроби Мєдвєдєва зробити з Сені «бійця УПА».  І ось нова сварка у соціальних мережах.

«Я сьогоднi говорив з однопартiйцями з Рiвного — вони переконані, що Юля втратила партію. Мабуть i Медведева також. Погляди чи гроші, дружба чи начальство — вічні дилеми», — написав Уколов у мережі Фейсбук.

«Вікторе Уколов, я не хочу розгортати з тобою подальшу полеміку з цього питання. Обмежуся лише розчаруванням тим, що ти вже не вперше за останні дні підспівуєш Чаленку (саме під постом цього журналіста Уколов залишив свій запис, — прим. УК), що власне само собою вже розставляє в нашій дискусії всі крапки над i», — Мєдвєдєв застосував у відповідь традиційний набір аргументів.

Уколова далі понесло: «Правильно Олег Медведев — так починався Голодомор. Вислужуйся. Яценюк тобi грамоту дасть. Тiльки, що сказати тим, хто був у Батькiвщинi ще тодi, коли ти працював в Обозревателi? Як пояснити, що Турiвська мовчить? Чому складнi питання пiднiмають нашi опоненти, а не ми?! Менi огидно бачити цю деградацiю. Але, боюсь, ти не зрозумiєш... Дерев'янiєш ти. Крiм зарплати, полiтдоцiльностi є ще погляди, щирiсть, честь. Схаменися, Олег.  Рабiв до раю не пускають. В кiнцi програної кампанiї 2012 року треба було пiдтримувати заклик гнати з партiї Яценюка. Тепер пiзно — спочатку захопили Турiвську, тепер закiнчують захоплення обласних органiзацiй. Так став можливим 37 рiк. Тодi також тi, хто пристосувався, репресували тих, хто мав погляди. Я боровся проти такої системи з 1989 року. Тому нi я, нi Донiй, нi сотнi наших побратимiв не станемо пристосуванцями, як би солодко їм не було»

Мєдвєдєв знову у якості бронебійного аргументу використав прізвище Чаленко: «Вікторе, після того, як ти почав мене лаяти з подача Чаленка, мені стало все зрозуміло. Це перше. Те, що я роблю в «Батьківщині», Юлія Тимошенко підтримує, я з нею регулярно листуюся. Це друге. І третє, не дорікай мені «Обозревателем», бо, здається, я там прийшов на посаду, яку до того обіймала людина на прізвище Уколов».

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-11-2013 21:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100