8.09.2024 02:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Доньку кума Путіна евакуйовано з Фейсбук. Подробиці

Донька кума Путіна Ірина Медведчук знищила свою сторінку у Фейсбуці.

Про це пише журналіст Сергій Лещенко на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Ірину Медведчук евакуйовано з фейсбук. Сталося це після викриття, що донька головного лобіста Митного союзу закінчила женевську філію американського університету замість якогось митносоюзівського вузу. На передовій фронту, воювати з #ЄвроМайдан залишився глава сімейства», — пише опозиційний журналіст.

Cаме з соціальних мереж стало відомо, що освіту донька Медведчука здобула у Європі.

Виявляється, цілих 12 років Ірина вчилася у міжнародній школі для хлопчиків і дівчаток Institut Auf Dem Rosenberg у Сент-Галлені (неподалік від Цюріху, Швейцарія).

Інститут Розенберга — це початкова (2 — 8 класи) і середня (9 — 12 класи) школа, яка готує своїх учнів до вступу в американські, британські і європейські університети.

З 2000 по 2004 рік Ірина вчилася у Женевському університеті (Webster University).

Проте донька Медведчука у Європі не затрималася — вийшла заміж за російського хлопця Андрія Рюміна і залишилася у Москві.

Ймовірно, що видалення акаунта Ірини у Фейсбук викликали сатиричні питання через європейську освіту до доньки головного ворога євроінтеграції України на кшталт: «На МГИМО (університет МЗС Росії — ред) грошей не вистачило?», повідомляє Спротив.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-01-2014 9:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100