28.03.2024 18:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко та Яценюк віддадуть Перший національний Сівковичу?

Нове керівництво країни ухвалило політичне рішення – передати державне телебачення «Перший національний» в руки свого соратника Миколи Княжицького.

Консенсус щодо цього досягнуто між Юлією Тимошенко та Арсенієм Яценюком, повідомляють джерела у новій владі. Попереду президентські вибори, і ресурс УТ-1 ніколи не буде зайвим для них.

Сам Княжицький є депутатом і не може суміщати посади. Він залишиться в парламенті, але зараз зайнятий пошуком людей, які будуть вітриною його інтересів на телеканалі.

Це той самий Княжицький, на совісті якого – руйнування каналу «ТВі» рік тому.

За революційними подіями дехто міг забути про буремні події квітня 2013 року. Тоді Княжицький відверто виступив на боці бригади рейдерів, які під прикриттям Андрія Клюєва та Володимира Сівковича відібрали канал у Костянтина Кагаловського.

У підсумку, новим власником був оголошений черговий «ризький бомж», який у британському суді плакався про те, що був жертвою обману і не хотів брати участь у рейдерському захопленні.

А до цього Княжицький разом з Кагаловським забирав канал у Володимира Гусинського, що підтверджено рішенням Нью-Йоркського суду.

За великим рахунком, Тимошенко і Яценюку немає сенсу віддавати канал у підпорядкування Княжицькому. Навіщо ці посередники? Нехай краще «Першим національним» управляє напряму його політичний патрон – Володимир Сівкович. Головне – не повідомляти про це рішення на Майдані. Там ще залишилося багато невикористаних пляшок з «коктейлями Молотова».

 

Сергій Лещенко, журналіст «Української правди»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-03-2014 10:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100