25.04.2024 02:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Проблеми в #Крим і на Сході – через Турчинова

Терористам ніхто б не гарантував безкарність, українські силовики не готувалися б до антитерористичних операцій зі звільнення адміністративних будівель в обласних центрах на Сході України, якби виконувач обов’язків президента України і Верховного головнокомандувача був на своєму місці – зазначив керівник виборчого штабу Анатолія Гриценко, народний депутат Олег Канівець.

«Ми взагалі могли б уникнути проблем в Криму, на Донбасі і в Харкові, якби виконувач обов’язків президента України і Верховного головнокомандувача був на своєму місці, коли б армія і СБУ належно виконували свої функції й запобігали зовнішнім загрозам. Тоді б по Донецьку чи Луганську не розгулювали «сепаратисти», які погано орієнтуються на місцевості, говорять з російським акцентом, а купуючи товари в магазинах, переводять ціни на рублі», — вважає Олег Канівець.

Також він додав, що втрата території і шабаш злочинців на Сході України – це все наслідки того, що відповідальні посади в державі обійняли люди, які не вміють або не хочуть. Щоб не вирішувати проблеми згодом, їх не потрібно створювати. Чого, приміром, можна хотіти від влади в Луганську, якщо губернатором призначили Болотських, який зачищав Майдан, будучи керівником Державної служби України з надзвичайних ситуацій — додав Канівець.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-04-2014 19:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100