20.04.2024 06:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гройсман з клану Порошенка підписав постанову про керування комітетами Ради голосувальниками за диктаторські закони

 

Спікер Верховної Ради підписав постанову про формування комітетів Верховної Ради, якою допустив «голосувальників 16 січня» до керівництва комітетами.

Це випливає з даних, оприлюднених на офіційному порталі Верховної Ради, які відповідають підписаній спікером постанові, що «Українській правді» підтвердили в апараті парламенту.

На сайті повідомлено, що постанову №1009 про обрання керівництва комітетів Гройсман підписав 8 грудня 2014 року.

Паралельно з цим заповнено і сторінку, де розписана участь депутатів у комітетах Ради.

У керівництві першого ж комітету, з питань аграрної політики, значаться двоє депутатів, що голосували за «закони 16 січня»: представник групи Ігоря Єремєєва «Воля народу» Сергій Лабазюк та член групи Віталія Хомутинніка Генадій Бобов.

 

 

Згідно з оприлюдненими сайтом Верховної Ради данними, свої місця в керівництвах комітетів зберегли всі представники «Волі народу» та «Економічного розвитку» (за винятком Андрія Шипка, який значиться тепер як звичайний член комітету з охорони здоров'я).

Єдиний представник «Опозиційного блоку» у керівництві Ради Вадим Рабінович значиться секретарем комітету з прав людини.

Як відомо, перед голосуванням постанови №1009 координатор коаліції Юрій Луценко вніс пропозицію вилучити із числа керівників комітетів усіх «голосувальників 16 січня», яке депутати підтримали.

Також зі списку керівників комітетів, за поправкою Луценка, мав бути викреслений Олесь Довгий.

Згідно з регламентом, до керівних посад у комітетах Ради відносяться керівник, його перший заступник, заступники та секретар.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-12-2014 20:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100