19.03.2024 11:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко, перебуваючи на держслужбі, «понадавав консультацій» на 830 тис грн. Відео

Геннадій Зубко перебуваючи на держслужбі «понадавав консультацій» на 830 тис грн!

Про це пише відомий журналіст та громадський активіст Володимир Бойко.

«Якщо хтось скаже, що Президент України є першим клієнтом майбутнього Антикорупційного бюро, оскільки продовжує займатись бізнесом і навіть на своїх прес-конференціях коментує діяльність корпорації «Рошен» — плюньте тому в очі. Якщо державні службовці займаються бізнесом, то це вже не корупція, а «надання консультацій». Принаймні саме так колишній народний депутат України, який незаконно суміщав депутатський мандат з посадою першого заступника глави Адміністрації Президента, а нині – віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко пояснив, де він заробив 832 тис. грн. у минулому році.

Ця сума зазначена в декларації Зубка як «доход від викладацької, наукової та творчої діяльності». Оскільки ніхто з журналістів так і не зміг пригадати жодного концерту чи циркової вистави за участі Геннадія Григоровича (за винятком, звісно, призначення його секретарки Каті Кодоненко керівником Департаменту АП – це, дійсно, був цирк), журналіст Сергій Андрушко спробував з’ясувати в віце-прем’єр-міністра, де ж він викладає і які саме науки.

Подивіться на цей апофеоз хамства з 20 хв. 05с.

 

 

Виявляється, Зубко без відриву від роботи в парламенті «консультував» належний йому Житомирський завод огороджувальних конструкцій. А його підприємство за таку «викладацьку роботу» йому й заплатило ці нещасні 800 тисяч. А ви кажете — корупція...», — обурюється журналіст.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-01-2015 17:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100