19.04.2024 14:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нова корупційна оборудка Яценюка та його кореша Пишного

 

 

«Ощадбанк» встановить у населених пунктах на контрольованій Україною території Луганської області 1000 додаткових банкоматів.

Про це повідомив голова луганської ОДА Геннадій Москаль.

«Таке рішення — результат домовленостей голови луганської ОДА Геннадія Москаля та голови правління „Ощадбанку“ Андрія Пишного», — йдеться у повідомленні.

Як відомо, в Луганській області виникають перманентні труднощі з отриманням готівки через банкомати, спричинені великою кількістю вимушених переселенців із окупованих бойовиками міст та сіл (у так званих ЛНР та ДНР банківська система не працює).

Встановлення додаткових банкоматів «Ощадбанку» зможе суттєво знизити напругу з отриманням грошей на контрольованій Україною території Луганщини.

Кожен банкомат коштує як автомобіль кілька десятків тисяч доларів. Це звичайна корупційна оборудка за державні гроші. Не потрібні банкомати, можна обладнати касу та видавати гроші в касі, це працевлаштує 1000 людей на Луганщині, а банкомати це нова корупційна оборудка Яценюка та його кореша Пишного який отримує зарплатню більше триста тис грн щомісяця і бездарно витрачає гроші Ощадбанка на сумнівні проекти. Вже були термінали комунальних платежів за шалені гроші через які без присутності співробітника банку неможливо нічого оплатити, повідомляє БанкІск.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-01-2015 20:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100