19.04.2024 21:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чорновол несе маячню про «протест», виправдовуючі своє антиконституційне кнопкодавство. 2 відео

Депутат від «Народного фронту» Яценюка Тетяна Чорновол не вважає неособисте голосування у Верховній Ради критичною проблемою.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу «112», повідомляє sprotiv.org.

За її словами, цьому питанню зараз приділяється надто багато уваги у ЗМІ, хоча натомість, на її думку, цю енергію слід направити на відстеження важливіших проблем. В знак протесту проти цього вона дозволила собі неособисте голосування у четвер, 21 травня 2015 року.

«Це була певна провокація. Я хотіла продемонструвати свій протест проти тієї істерії, яка розгорнута у цьому питанні. Тому що насправді „кнопкодавство“ – це ганебне явище, але це не найбільша проблема парламенту. Це не та проблема, на яку повинні звертати увагу ви всі і через це забувати про інші, які дійсно впливають на долю держави», – заявила вона.

 

 

Чорновол поскаржилася, що журналісти вже кілька разів просили у неї коментаря з цього приводу, але при цьому не цікавилися іншими законами, які, на її думку, є важливішими.

Депутат також пояснила, що вважає дуже важливим закон про особливості оподаткування електромобілів, під час голосування за який вона проголосувала за колегу. На її думку, цей документ невигідний паливно-енергетичному лоббі.

Чорновол кнопкодавила у четвер – вона проголосувала за свою колегу по фракції Олену Ледовських.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-05-2015 21:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100