28.03.2024 13:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сергій Рудик дізнався з Facebook, що його викрадення стало одним із головних звинувачень, висунутих Корбану

Народний депутат Сергій Рудик дізнався із соціальних мереж, що справа про його викрадення стала одним із головних звинувачень, висунутих Геннадію Корбану.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, повідомляє sprotiv.org.

«Справа мала місце 14 серпня минулого року. Пройшло більше, ніж 14 місяців, і мені самому дуже цікаво – чому це розслідується тільки зараз? Чому до затримання звинувачення не висувались? Це було настільки публічно і зухвало зроблено в серпні минулого року і про це не говорили тільки ледачі. А після цих подій, через місяць Геннадій Корбан став лауреатом ордену „За мужність“. Я навіть не розраховував, що цю справу доведуть до якогось фіналу», – зазначив Рудик.

Він наголосив: «Слідство йшло дуже неактивно, особливо на початку. Складалося враження, що розслідувати ніхто нічого не збирається до цих останніх подій. Для мене події суботи стали відомі наприкінці дня – по телефону мені розповідали друзі, а потім я дізнався із соціальних мереж. Те, що я фігурант у цій справі і моє викрадення інкримінують як одне з головних звинувачень, я дізнався завдяки посту на Фейсбуці пана Ляшка».

Нагадаємо, адвокат Корбана повідомив, що його підзахисному оголосили підозри за трьома статтями. Його підозрюють, зокрема, у розкраданні коштів з «Фонду оборони країни», викраденні голови Державного земельного агентства Сергія Рудика і секретаря Дніпропетровської міської ради Олександра Величка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-11-2015 18:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100