28.03.2024 22:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Через обшуки у Шустера викликають в Раду Насірова. Подробиці

Nasirov Roman3

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформполітики вимагає запросити на годину запитань до уряду у п'ятницю голову Державної фіскальної служби Романа Насірова для звіту у справі щодо перевірки організації «Савік Шустер студія».

Про це заявила голова комітету Вікторія Сюмар, повідомляє sprotiv.org.

Також йдеться про накладання на студію штрафу у розмірі 13 мільйонів гривень.

"(Комітет – ред...) вважає за доцільне звернутися до прем'єр-міністра України з приводу ігнорування засідань комітету Насіровим, з приводу ознак можливих порушень законодавства України та тиску на незалежний засіб масової інформації – «Савік Шустер студію», — сказала вона.

«Також комітет ухвалює звернутися до Парубія з пропозицією організувати звіт Насірова в парламенті 22 квітня 2016 року і прийняти рішення провести слухання в комітеті щодо порушень Державною фіскальною службою і їхніх незаконних рішень щодо ЗМІ», — повідомила Сюмар.

Як відомо, під час засідання комітету Шустер заявив, що вважає перевірку його студії помстою за ефір за участю глави ДФС Насірова.

Восени 2015 року фіскальна служба почала перевірку діяльності ТОВ «Савік Шустер студія». Згодом Шустер повідомив, що вона склала акт про порушення податкового законодавства на суму понад 13 мільйонів гривень.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-04-2016 19:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100