28.03.2024 11:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Пашинський з сином вкрали 28 млн грн у суднобудівельників Миколаєва, — #Каплін. Відео

Pashinskyi-Sergyi-fuck1

Робітники заводу вже кілька місяців не отримують зарплатні, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Державне підприємство в системі «Укроборонпрому» «Суднобудівний завод імені 61 комунара» у місті Миколаєві розкрадає сім’я народного депутата Сергія Пашинського.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив нардеп Сергій Каплін.

Як стверджує народний депутат, наразі держава винна робітникам заводу 28 млн гривень. Також існує 2,5 млн гривень заборгованості із зарплати вже звільненим робітникам.

Каплін прямо звинувачує у розкраданні державного майна голову наглядової ради «Укроборонпрому» Пашинського та його сина, який обіймає одну з керівних посад у цьому ж ДП.

Народний депутат заявив, що має намір разом з профспілками боротися за інтереси заводчан та висунув вимоги щодо врегулювання ситуації.

«Вимагатимемо, щоб зупинили операцію з фіктивного банкрутства цього підприємства, адже це військове підприємство, яке може виготовляти БТРи, це військове підприємство, яке може виготовляти інші види озброєнь. Це сьогодні треба берегти і захищати, цей трудовий колектив, який формувався роками, де покоління людей працювали,» – наголосив Каплін.

Окрім того, політик налаштований добитися повної виплати заборгованості перед робітниками заводу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-09-2016 20:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100