24.04.2024 10:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Герой України торгує Україною!

Savchenko-putin2

«Как бы ни кричали и не рвали на себе вышиванки некоторые народные депутаты, сколько бы они ни кричали, что мы не сдадим. Они должны отказаться от Крыма», — заявила Надія Савченко.

Герой України торгує Україною! Що тут сказати?

Якщо Янукович крав пижикові шапки, а потім ними приторговував, це не означає, що його жертви повинні визнати, що їхнє майно належать злочинцю. Крадіжка є крадіжкою, а злочин – злочином. Потім Янукович ще й злодійничав і гвалтував. І якщо провести аналогію між біглим президентом-злочинцем і країною-агресором, це буде виглядати приблизно так.

Визнати Крим російським означатиме, що жертва сама погодилася, що вкрадені в неї речі належать не їй, а злочинцю, в обмін на обіцянки того більше не злодіяти і не гвалтувати. Повестися на таке може або ідіот, або державний злочинець, який в момент погодження стає фактичним співучасником злочину.

І краще рвати на собі вишиванку ніж косоворотку!

Щодо мене, то навіть якщо Росія визнає Кубань — українською, південний Сахалін і Курильскі острови -японськими, Калінінград — німецьким, Петсамо — територією Фінляндії, а Тувінську республіку — тереном Китаю, я все одно ніколи і ні за яких обставин не погоджуся, що анексований Москвою Крим — це територія Росії.

Євген Рибчинський, народний депутат України, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-01-2017 17:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100