28.03.2024 11:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Його «хотів убити» особисто путін. Трохи роздумів про «замах на Геращенка»

Gerashenko-Anton5

«Партія війни» знову вирішила для піару оживити свій план «Шатун»?

Трохи аналітики про дивну новину від СБУ, оприлюднену вчора.

Явно фейкова інформація про замах на нардепа від Народного фронту Геращенка — це початок чергової антиросійської і передвиборної інформаційної активності Турчинова-Авакова.

З чим це пов'язано?

1) «Партія війни» побачила з останніх заяв і дій Порошенка (висловлювання на зустрічі з Байденом і в Давосі, закриття липецької фабрики), що президент перед виборами вирішив зайняти їхню нішу головних борців із Путіним. А значить — очікується справжня війна за один електорат.

2) Не секрет, що «партія війни» готується до ребрендингу мертвого Народного фронту (або створення замість нього нового партійного проекту). Весь піар проекту базуватиметься на антиросійській риториці. Отже, необхідно мати статус особисто постраждалих від Путіна. Геращенко стане одним з ключових спікерів політсили, якого «хотів убити» особисто Путін.

3) «Партія війни» знову вирішила для піару оживити свій план «Шатун». І розповідати, що замах на Геращенка — це один з елементів цього плану. І все інше там — теж правда. А, як ми пам'ятаємо, в «Шатуні» будь-які протести і критика влади є якоюсь «рукою Кремля».

 

Дмитро Корнійчук, президент Центру інноваційного консалтингу «КДА», sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-01-2017 12:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100