20.04.2024 06:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Уряд Гройсмана зробив подарунок окупантам на 14 мільярдів. Подробиці

torgivl-rus1

Українська влада повинна прийняти закон про статус тимчасово окупованих територій Донбасу і заборонити торгові стосунки з ними задля збереження української державності.

Таку думку в інтерв'ю журналістам висловив лідер громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов, повідомляє sprotiv.org.

Він підкреслив – коли говорять, що підприємства на окупованих територіях сплачують податки в наш бюджет, то мова йде про мінімізацію податків. Багато підприємств на окупованих територіях належать великому російському капіталу.

Наприклад, Алчевський меткомбінат належить «Внешэкономбанку». Він заборгував 700 мільйонів гривень тільки за електрику українській стороні і не збирається платити. Україну просто використовують. В той час, як вони перерахували 31 мільярд, ми їм – 45 мільярдів. Треба бути ідіотом, щоб мати діру в бюджеті в 14 мільярдів, при цьому розповідати – «це ж класно, 31 нам хоча б повернули!»
– зазначив активіст.

Тому перше, що повинна зробити українська влада, на переконання Снєгирьова – прийняти рішення про статус окупованих територій, а також – заборонити торгові стосунки.

Хоча б ці два фактори. Які свідчитимуть, що українська влада реально відповідає на зовнішні виклики і відповідно настроям українського народу,
– підсумував він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-02-2017 19:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100