19.04.2024 13:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Спонсор #Саакашвілі — олігарх #Курченко має охорону ФСБ. Відео

За даними журналістів Al Jazeera, у столиці РФ утікача супроводжують п'ять авто, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Український олігарх Сергій Курченко, який втік до Росії, посилив охорону після перестрілки на території елітного комплексу «Москва-Сіті». Про це йдеться в матеріалі Al Jazeera.

Перестрілка сталася ще  в листопаді 2017 в ресторані Crystal Ballroom в башті «Око», де святкував день народження чеченський бізнесмен. В тій самій будівлі розташований і офіс Курченка, йдеться у тексті.

Раніше російське видання The Insider писало, що кілька учасників інциденту зникли на авто Maybach (машина, на якій їздить олігарх), Toyota Land Cruiser (реанімаційний автомобіль) і Lexus.

Тепер Al Jazeera з посиланням на колишніх водіїв олігарха пише, що кортеж Курченка складається вже з п'яти машин і з ним завжди їздить лікар. Один з автомобілів обладнаний глушником зв'язку з радіусом 200 метрів.

 

 

Займаються охороною олігарха-утікача нібито бійці управління «А» Центру спеціальних призначень ФСБ.

Раніше Генпрокуратура України опублікувала відео, в яком викладені подробиці операції з викриття фінансування діяльності лідера партії Рух нових сил Михайла Саакашвілі збіглим олігархом Сергієм Курченко.

Зокрема, в ролику присутній аудіозапис розмови Саакашвілі і Курченко, датована 20 листопада 2017 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-01-2018 19:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100