19.03.2024 08:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Коломойський на російському телебаченні хвалиться, як допомагав Зеленському порадами. Відео

 

Мафіозі Ігор Коломойський заявив, що «допомагав» обраному президенту України Володимиру Зеленському порадами, і робить це й зараз, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це Коломойський заявив в інтерв'ю російському каналу «НТВ».

За його словами, поради він давав «за шість місяців, можливо, один-два рази».

«Я готовий допомагати йому порадами, і іноді допомагаю, але це — не масове явище», — зазначив він.

 При цьому на питання, в якому статусі він бачить свою свівпрацю з командою Зеленського, Коломойський заявив «Ну, максимум — консультувати у чомусь його».

"Він (Зеленський — ред.) взяв собі на плечі великий груз, і найперше — це його відповідальність... Так, ми сподіваємось, що він впорається.

 

 

 

Коломойський також повторив свій намір повернутися в Україну після інавгурації Зеленського та після приїзду спершу «відпочити у селі під Дніпропетровськом».

Раніше журналісти програми «Схеми» оприлюднили інформацію, що протягом двох останніх років шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський 11 разів літав до Женеви, коли олігарх Ігор Коломойський мешкав там, а після його переїзду до Ізраїлю влітку 2018 року Зеленський ще двічі літав в Тель-Авів.

Журналісти зазначили, що у кожній другій поїздці кандидата у президенти супроводжував юрист олігарха Андрій Богдан, який згодом став головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента.

21 квітня 2019 року відбувся другий тур виборів президента України, згідно з підрахунками ЦВК, за кандидата у президенти Володимира Зеленського віддали голоси понад 73% українців, за діючого главу держави Петра Порошенка – майже 24,5%.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-04-2019 10:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100