19.03.2024 07:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вбити Президента Польщі Качинського наказав Путін. Журналістське розслідування

putin-kgb-officer1Тепер, коли тіла Президента Польщі Леха Качинського та його сподвижників спочивають у землі, саме час згадати тих, хто організував крах лайнера. Добивав на місці падіння літака уцілілих поляків і продовжують дезінформувати світову громадськість результатами так званого «розслідування».

Відомо, що «розслідування» катастрофи проходить під керівництвом тих же осіб, які організували аварію літака і послали спецпідрозділ «зачистити» тих, які вижили. Зрозуміло, якими будуть «результати розслідування», проведеного особами, основним завданням яких є замітання слідів злочину. Коли самі вбивають і самі розслідують, винних зазвичай не знаходять. Однак, є світова громадськість.

Отрок одного з наших товаришів знаходився на такому посту, через який проходить велика кількість первинної інформації, що надходить з місця катастрофи. Багато деталей відомі нам з перших рук. Порівняння текстів російської пропаганди з матеріалами першоджерел дають можливість внести поправки до загальновідомої інформації. Нехай це буде нашим внеском у розслідування одного з найнахабніших злочинів початку 21 століття.

Поправка перша. Загальновідомо, що з перших хвилин після катастрофи замість інформації з аеропорту «Північний» в ефір пішла, складена поспіхом неякісна дезуха.

Буквально про все, що там насправді відбувалося. Про густоту туману, звуки, які чули зустрічаючі. Про чотири заходи на посадку. Про наказ, нібито, самого Качинського, садити літак в Смоленську. Про те, що він таким же чином ледь не угробив літак у Грузії. Про поведінку різних служб і, нібито, що існував «мовний бар'єр». Про те, про що насправді свідчили місцеві жителі, в першу чергу льотний склад і працівники аеропорту. Про будь-яку дрібницю.

У нас була можливість відстежити процес складання чекістської брехні в режимі on line. Чітко виявились дві тенденції. Одну можна характеризувати як – на вході одні відомості, на виході – зовсім інші. Часто прямо протилежні до тієї інформації, яка нібито служила підставою для переданих в ефір офіційних повідомлень.

Зіставлення входу і виходу інформаційних повідомлень в режимі on line, дозволяє стверджувати, що всі без винятку матеріали підробляли під одну конкретну, «спущену згори» установку. Підроблялися не тільки журналістами окремих видань (хоча, не без цього), а, в першу чергу, офіційними російськими інформаційними агентствами.

Всі російські інформаційні агентства та ЗМІ – «трансформери» повинні були переконати своїх читачів, глядачів та слухачів, що «літак розбився з вини екіпажу, який не впорався зі своїм завданням у складних погодних умовах».

Другу тенденцію складання чекістського брехні в режимі on line можна визначити як – на вході взагалі жодної інформації з місця події. На виході – невідомо звідки взяті «надійні відомості». У тому числі, нібито, тільки що отримані з місця катастрофи. Не було такої інформації з місця падіння літака. Напевно, зайве уточнювати, що чистої води вигадки на виході давалися під ту ж установку – «літак розбився з вини екіпажу, який не впорався зі своїм завданням у складних погодних умовах».

З першої поправки ми робимо висновок – установка, під яку готувалися брехати після катастрофи, була готова ще до падіння літака Леха Качинського. А різноголосицю і смуту внесли, в першу чергу, надмірні старання кремлівських пропагандистів. Вони з усіх сил старалися, якомога яскравіше і переконливіше збрехати.

Чіткі та однакові вказівки в перші хвилини події нізвідки не виникають. Для порівняння згадаємо хоча б один приклад поведінки кремлівських інформаційних агентств та ЗМІ, коли не було ніякої завчасно заготовленої установки.

Коли помер перший президент Росії Борис Єльцин, протягом декількох годин російські ЗМІ мовчали, засунувши язика в одне місце. Всі великі агентства Заходу вже повідомили цю новину, коли в Кремлі тільки схаменулися і дали вказівку, як і що повідомляти.

Після катастрофи літака Леха Качинського установка, «як і що повідомляти» з'явилася відразу. Значить, були посадові особи, які заздалегідь знали, що літак впаде.

Поправка друга. Наші експерти переглянули весь доступний відео матеріал і зробили наступний висновок. Навіть у тому випадку, якщо пожежники не приїхали би взагалі і вщент би згоріли всі ті фрагменти літака, які палали в перші хвилини зйомок (відео матеріал Андрія Мендерея), ні про які «двадцять розпізнаних трупів» мова йти не могла. Навіть при тому крутому кутовому градусі, на якому завалили літак президента Польщі.

Не кажучи вже про те, що пожежу швидко загасили (це видно на більш пізніх офіційних зйомках тих же фрагментів літака) і, що більшість «нерозпізнаних», як на підбір виявилися військовими і охороною президента. З російського кулею в голові, як у 1940 році, тіло «загиблого в авіакатастрофі» рідним не повернеш.

Такі фрази, як: «Заспокойся!», «Не вбивайте нас!», «Дивися йому в очі!», «Дай пістолет!» відразу після катастрофи польською мовою могли вимовляти лише пасажири лайнера. А, ось команду російською мовою: «Всі назад, йдемо звідси!», міг віддати тільки командир того спецпідрозділу, який розстрілював поранених поляків.

Про інші моменти на плівці і говорити нічого. Хто ще ранньою весною – 10 квітня вранці в холодних смоленський лісах міг стояти поруч з лайнером, який тільки що впав, у одній лише білій сорочці, як не член екіпажу? Інші відомі і прямі докази Катині-2 будь-яка здорова людина може подивитися сама.

До речі, наш товариш – в минулому старший офіцер спецпідрозділу МО, стверджує, що після провалу операції (відео, яке встиг зняти Андрій Мендерей) виконавців уже немає в живих. Як і другої черги стрільців – тих, хто брав участь у знищенні невезучого спецпідрозділу.

Ті поляки, що вижили в катастрофі, зрозуміли, що бійці «в чорному» (на відео) прийшли їх убивати і відстрілювалися. Це чути на плівці. Виконавці вказівок Путіна «трудилися» з глушниками. Але відеозапис зі звуком і зображенням як нападників, так уцілілих, переграв усі їхні хитрощі.

Тому одні «російські офіційні особи» два тижні не можуть підробити вміст «чорних ящиків». Інші, зрозумівши, що справа горить, закинули в ЗМІ пробну кулю про «кавказький слід» у катастрофі літака президента Польщі. Буде ще, «офіційні особи» Росії та Польщі тільки розгортаються. Однак, замести сліди їм уже не вдасться.

З другої поправки робимо висновок, що «офіційні відомості» про «генетичний матеріал», замість тіл 21 поляка не відповідають стану уламків літака. Значить, вони загинули з іншої причини. Причину прояснює відео зйомка Андрія Мендерея.

Поправка третя. Всі експерти в один голос провели паралель з недавнім падінням літака при посадці в Домодєдово. Але там були зовсім інші умови. Екіпаж літака Ту-204 з Єгипту знаходився на ногах з раннього ранку, тобто – майже добу. Після вильоту з Москви до Хургади замкнули проводи й з'явилося задимлення. Відлетівши на пристойну відстань, довелося розвертатися. Ясна річ, що всі були на нервах.

Після заміни проводки на тому ж літаку з тими ж пасажирами вилетіли до Хургади. Пасажирів довелося заспокоювати і вмовляти, що ніякої небезпеки більше немає. Прямий рейс до Хургади, в залежності від типу літака – близько 5 годин. Прилетіли до Єгипту. Для екіпажу Ту-204 з урахуванням повернення і ремонту минуло вже 9 годин. Санітарну норму відлітали. По хорошому, треба було йти відпочивати.

Що робити – замовляти готель і платити за стоянку літака? Тим більше збитково, тому що запланованих пасажирів на зворотний рейс вже вивезли. Авіакомпанія спасибі не скаже. Погодилися летіти назад.

На підльоті до Москви відмовило навігаційне устаткування. На відміну від польського літака була глибока ніч, і 21-22 березня над всією Москвою дійсно стояв густий туман. Посадка за приладами не вдалася, екіпаж втомлений і засмиканий, а тут ще радіо висотомір заревів. Бачите, земля близько – Та пішов ти! У результаті – типова помилка впевненого в собі досвідченого пілота, який сотні разів садив літак у схожих умовах. Майже що в рідному аеропорту.

У Смоленському аеропорту «Північний» нічого подібного не було. Ні ночі, ні такого туману, ні гранично втомленого екіпажу, який весь день провів у напруженій і нервовій обстановці. Штатна ситуація, відпочилий і уважний екіпаж. До втручання в керування літаком збоку на малій висоті, чудово працює навігаційне устаткування.

З третьої поправки робимо висновок, що погодні умови і стан екіпажу в даному конкретному випадку не могли слугувати основною причиною катастрофи.

Поправка четверта. Обидва літаки, чиї аварії порівнювали експерти, схожого типу. У Смоленську ТУ-154, в Домодєдово ТУ-204, що летів з Хургади так само впав у лісі, так само були відірвані крила. Підсумок – двоє в реанімації, решта отримали травми різного ступеня тяжкості. При падінні у лісі, на схожому типі літака в момент виявлення решток ТУ-204 з Хургади всі люди виявилися живими!

Звичайно, є різниця між падінням літака з кількома членами екіпажу (Ту-204 в Домодєдово) і лайнера з 96 людьми на борту. Але літак польського президента був завантажений менш, ніж на дві третини. ТУ-154 бере на борт 163 особи. При завантаженні менш, ніж на 2 / 3, літак управляється без зусиль.

Наступна обставина – польський літак, зачепивши крилом дерева, перекинувся. Проте під час посадки пасажири і члени екіпажу повинні бути пристебнуті. Немає підстав думати, що це правило не дотримувалося при посадці в не дуже густому, але все ж тумані.

Остання обставина, здатна вплинути на кількість загиблих – кут атаки літака в момент зіткнення із землею. Є інформація досвідчених військових льотчиків, що ТУ-154 Леха Качинського «йшов на посадку, як винищувач». Тобто, під більш крутим кутом, ніж зазвичай. Це дійсно може збільшити кількість загиблих. Про це говорять також фрагменти літака, і їх розташування.

Офіційна версія – «під час катастрофи загинули всі». Висновок експертів: вірогідність поголовної загибелі всіх людей в літаку польського президента така ж, якби вода з відкритого крана потекла би не вниз, а вгору – прямо до стелі. Тобто, ймовірність, що в даній катастрофі загинули всі 96 людини на борту літака ТУ-154 – нульова.

З четвертої поправки робимо висновок, що, в будь-якому випадку, на польському лайнері повинні були бути ті, що вижили, і навіть уцілілі пасажири. Їх могло не виявитися виключно в одному випадку – якщо спецпідрозділ добив їх уже після посадки.

Ми можемо навіть назвати число постріляних – їх кількість коливається від 10 до 21 людини. За оцінкою найдосвідченіших експертів, у цій катастрофі неопізнаними могли залишитися (перетворитися в непридатне до розпізнання місиво або дуже сильно обгоріти) максимум 10 – 12 осіб. Не всі під час катастрофи знаходилися в носовій частині лайнера. Полум'я швидко погасили. Швидше за все, справді нерозпізнаних решток на місці падіння було вкрай мало або їх не було взагалі.

Так що рештки «тільки генетичного матеріалу від 21 людини» за версією ФСБ, і є та кількість, насправді, людей, що вижили після катастрофи на борту президентського літака Леха Качинського. Їх добили бійці російського спецпідрозділу, а потім вивезли і перетворили на шматки обгорілого м'яса, щоб приховати сліди злочину.

Поправка п'ята. Як влаштували крах лайнера польського президента? Експерти нам пояснили, що елементарно. Літак збили російські спецслужби, на малій висоті, змінивши параметри посадки. Для цього є кілька способів. Наприклад, секундна маніпуляція з курсо – гліссадною системою на невеликій висоті перед самою посадкою.

Або електромагнітний імпульс на поздовжні чи бокові канали управління літаком (рулями, елеронами) перед приземленням. Льотчики все бачили і розуміли, але зробити вже нічого не могли. Не вистачило часу. Саме тому, щоб приховати сліди злочину, членів екіпажу, які вижили, і тих, хто міг чути їхні переговори, потрібно було добити на землі.

У чому прорахувалися виконавці наказу Путіна, то це в тому, що серед уцілілих виявилися озброєні і хоробрі люди, які навіть у цьому положенні вчинили дієвий опір. Спецгрупа не змогла безперешкодно перестріляти поранених поляків за встановлений ліміт часу. Довелося затриматися на місці страти і там їх застукали люди, що підбігли, в першу чергу, Андрій Мендерей, який зняв те, що відбувалося, на камеру.

Все, що було потім, між іншим, пішло точно за наміченим у Кремлі планом. Місце катастрофи оточили, нікого не допустили, вивезли загиблих в авіакатастрофі і застрелених на землі. Прибрали сліди нападу та розправи.

Ця поправка – ключ до розуміння того, що відбулося, і пояснює все, тут коментарі не потрібні.

Поправка шоста. Чому Путін вирішив скоїти злочин на своїй території? Експерти стверджують, що таким способом збити літак і забезпечити надійне прикриття теракту, можна тільки на повністю підконтрольній російським спецслужбам території.

По-перше, необхідний електромагнітний імпульс на тисячі кілометрів не пошлеш. І курсо – гліссадну систему може задіяти тільки той, хто сидить за диспетчерським пультом або її зі сторони. Але це «зі сторони» має бути зовсім поруч, на не великій відстані.

По-друге, на своїй території найкращі можливості замести сліди. Що й відбувалося з першої секунди після падіння, відбувається зараз і тільки почне відбуватися, коли розпочнуть оголошувати результати офіційного «спільного» розслідування.

Експерти назвали багато позицій. Необхідність двічі змінити фізичні джерела перешкод – «лампи» перед прильотом літака Качинського та відразу після катастрофи.

Достріляти уцілілих, розірвати на частини і спалити шматки тіл застрелених пасажирів лайнера і членів екіпажу. Забезпечити «загадкове зникнення» доказів, наприклад, тієї зброї, з якої відстрілювалися охоронці Леха Качинського та військові, які вижили в катастрофі.

Пошукати кулі спецпідрозділу та польських військових в останках літака і деревах на місці розправи. Підробити показники «чорних ящиків». Надати такі зведення погоди і інші параметри катастрофи, які необхідні для підтвердження брехливої версії про, нібито, «вину екіпажу, який не зумів здійснити посадку в складних погодних умовах». І багато чого іншого.

З шостої поправки робимо висновок, що, технічне вирішення замаху і, в першу чергу, «заходи прикриття» вимагали, щоб літак був збитий на території підконтрольній спецслужбам Путіна.

Переходимо до сьомої поправки – «політичної доцільності» (з точки зору Кремля) цього теракту.

Лех Качинський перебував у відносній безпеці до тих пір, поки Путін не догледів нового «польського Януковича» – туго мислячого «друга Росії», польського прем'єра Дональда Туска. Це був той рубіж, після якого чекістська верхівка Росії зайнялася тільки одним питанням – як розчистити дорогу своїй маріонетці або його однодумцю з тієї ж компанії «друзів Росії». Знаючи звички і попередні справи Путіна, не важко здогадатися, якими способами вони планували це зробити. Що і як зробили, весь світ дізнався 10 квітня вранці.

З сьомої поправки робимо висновок, що ставка Кремля на «польського Януковича» – Дональда Туска, його сподвижників і електорат запустила механізм фізичного усунення Леха Качинського. Бажано, разом з його найбільш яскравими однодумцями. Методи – звичайнісінькі з арсеналу Путіна і його товаришів по КДБ.

Поправка восьма. На що розраховували організатори замаху в такій ризикованій справі? Адже наслідки дійсно можуть бути – і неодмінно будуть – найбільш небажаними для Кремля. Нічого нового, як і всі останні десять років, ставка робилася на звичайних дурнів.

У Кремлі завжди вважали лідерів Західних держав дещо придуркуватим. Такими, які прислухаються до думки свого населення і носяться з якимись правами людини, як курва з казанком. Цю тезу я можу обґрунтувати і засвідчити особисто.

У Кремлі до сих пір вважають, що ніхто не повірить, що лідер Російської Федерації міг зважитися на таке.

Зобов'язати своїх підлеглих організувати вбивство президента іншої держави на своїй території! Не повірить, в тому числі, своїм очам і вухам. Якщо політикам і бюргерам благополучних країн пред'явити незаперечні докази – все одно не повірять.

На Заході в головах обивателів свої уявлення про межі кремлівського віроломства. Такий ризик! Така жорстокість! Навіщо? Так це ж, любі мої, Росія! Тут ніколи не було інакше. Хто не ризикує, той не п'є шампанського!

І ніхто із самовпевнених бюргерів не згадає справжнє обличчя Путіна, коли той, в пориві неприборканого гніву, обіцяв «повісити за яйця» президента Грузії Михайла Саакашвілі. Говорив це у присутності лідерів Західних країн.

Ніхто не згадає, щирого жалю Путіна, що йому не вдалося до кінця отруїти Віктора Ющенка. Президента України – держави, якої, згідно з публічним висловлюванням Путіна «насправді не існує».

Ніхто не згадає присвоєні Путіним генеральські звання російських силових міністерств і спецслужб тим, хто отруїв Президента України Віктора Ющенка і втік із Києва до Москви.

Адже Лех Качинський був третім президентом сусідньої держави після Саакашвілі і Ющенка, якого Путін ненавидів більше від інших. Ніхто не очікував такої зустрічі? На те й школа російських спецслужб. У стінах КДБ Путіна довго вчили діяти раптово і несподівано для супротивника.

З восьмої поправки робимо висновок, що Путін завжди вбивав людей, яких вважав своїми ворогами. І завжди при цьому ризикував, проводячи найгучніші спецоперації, в тому числі, за кордоном. Лех Качинський був у першій трійці ворогів Путіна і єдиний, до кого він міг дотягнутися. Тут ще й «польський Янукович» підвернувся.

Що стосується розрахунку Кремля на безпросвітніх дурнів, які не повірять навіть незаперечним доказам скоєння злочину, то на сьогоднішній день цей розрахунок виправдовується навіть у Польщі.

Поправка дев'ята. У кожної людини є своя «фірмова» характерна риса, яка визначає її поведінку. Є вона і у Путіна. Захід так і не зміг правильно відповісти на питання: «Who is Mister Putin?» Справедливо була відзначена схильність до силових рішень, але це крихти.

Характерна риса Путіна відразу впадає в очі. Це його гранична жорстокість на межі божевілля.

Школярі Беслана у вересні 2004 року. Наказ Путіна перервати переговори і «добро» на спалювання дітей з танкових гармат. Підсумок – більше 350 загиблих, далеко за 500 поранених. У тому числі, кинуті на кинджальний вогонь обстрілу повстанців найкращі бійці російських спецпідрозділів. Величезна кількість інвалідів.

Заручники мюзиклу в «Норд – Ості» на Дубровці в жовтні 2002 року. Повстанці вбили трьох осіб, за командою Путіна отруїли не менше 174 глядачів вистави. Це тільки ті із загиблих, чиї прізвища вдалося довести їх родичам. Брехливу офіційну цифру не варто навіть згадувати.

Не відстають від свого патрона довірені особи Путіна, наприклад «крихітка Кадиров». Сьогодні вони творять звірства, які одного разу вже отримали правову оцінку в Нюрнбергзі. Все ближнє коло Путіна – як на підбір кандидати на лаву підсудних Міжнародного військового трибуналу.

Що ще потрібно знати, щоб передбачити поведінку Путіна і його підлеглих на зустрічі люто зненавиддженого в Кремлі президента сусідньої держави?

З дев'ятої поправки робимо висновок, що вбивство Леха Качинського і 95 його товаришів укладається в основну характеристику Путіна з такою ж точністю, як патрон у патроннику.

Поправка десята. Ключові віхи біографії Путіна. Вони одноманітні, але дуже показові в світлі вбивства президента Леха Качинського та значної частини польської еліти.

Що незрозумілого залишилося, коли підірвали будинки в Москві і Волгодонську в восени 1999 року? При цьому, на державному рівні назвали місце вибуху ще до того, як він відбувся! Навіть Адольф Гітлер не дозволив собі підривати мирно сплячих німців. Обмежився підпалом Рейхстагу.

А безперервна низка «загадкових» вбивств серйозних політичних супротивників Путіна, правозахисників, журналістів, представників молодіжних і просто громадських організацій? З того моменту, коли Путін отримав владу, політичні вбивства в Росії і за її межами Кремлем поставлені на безперервний потік.

Беззахисним жінкам стріляють у спину в підворітті або вбивають прямо в путінській міліції. Здорових чоловіків викидають з вікон, труять отрутою і стріляють з за рогу. Щоб зломити непокірливих, силові структури Росії спалюють їхні будинки, викрадають їхніх дітей і вбивають їх батьків. Що ще потрібно знати, щоб, після чергового злодіяння російської влади не канючити: «Цього не може бути! На це ніхто не піде!» І інші дурниці.

З десятої поправки робимо висновок, що вся попередня біографія Путіна насичена такими ж одноманітними злочинами, який було здійснено 10 квітня в аеропорту «Північний». Було б навіть трохи дивно, якщо Путін не спробував би хоча б отруїти своїх ворогів.

Тепер ми підходимо до суті питання.

Одинадцята позиція – почерк Путіна. У поведінці будь-якого злочинця є такі характерні риси і нюанси, які ніхто інший не в силах підробити. Навіть, якщо би дуже захотів цього.

Дивимося приклади.

Теракт в лютому 2004 року в столиці Катару Досі. Підірвали ненависного Кремлю Зелімхана Яндарбієва і його 13 річного сина. Погано підготовлені диверсанти з Москви тоді попалися, як маленькі. Залишили обрізки проводів і шматки ізоляційної стрічки в орендованій машині. Насправді їх взяли, як курчат на світанку. Путін домігся їх видачі Москві.

А тепер уважно! Ми підходимо до головного. Переданих з Катару бандитів середньої руки в аеропорту зустріли на рівні глав іноземних держав. Тепер вони герої в очах товаришів по службі і приклад для кремлівської молоді.

Ось саме тут криється характерна закарлючка його почерку. Це, якщо хочете, підпис Путіна під тими злочинами, ідейним натхненником яких він був, є зараз, і буде аж до лави Міжнародного трибуналу. Такий почерк Володимира Володимировича Путіна.

Розшифровується ця особливість почерку так – офіційно ми ні при чому, але всі повинні знати і розуміти, що таке могли зробити лише ми! І таке може статися з усіма, хто посміє виступити проти нас!

Прикладів тисячі. Відомі переважно ті злочини, які розслідувалися в інших країнах. Наприклад, отруєння Саші Литвиненка. Його отруйник на прізвище Луговий показово отримав призначення до Державної Думи. Отак вам всім європейцям та іншим англійцям! Щоб всі знали, хто насправді вбив свого ворога і навіщо. І що буде з іншими, посміють тільки вони перечити відставному майору КДБ.

Не відстають його улюблені призначенці. Хіба міг би «крихітка Кадиров» без відома Путіна організувати серію замахів за кордоном? Смішно подумати.

У Росії все набагато простіше. Самі вбивають і самі «шукають». Усі без винятку «замовлення» Путіна – не розкриті. Прошуміло викрадення на очах у всіх в аеропорту Магаса й демонстративний розстріл прямо у міліцейській машині власника інгушського сайту Магомета Євлоєва.

Тремтіть блогери! Навіть, якщо послужливий полковник путінських спецслужб вас показово пристрелив на очах у великого скупчення народу, відповідати буде рядовий мент – стрілочник. І більше, ніж рік умовно, йому не дадуть.

Особливий випадок – вбивство Ганни Політковської. Тут Путін дозволив собі навіть публічно познущатися, що «її вбивство завдало нам набагато більших збитків, ніж те, що вона написала». Хвалькувата форма того ж месіджу – тремтіть, ми можемо не тільки вбити, але вбити, плюнути і не помітити!

Цю матрицю не можна підробити. Вона вилізла відразу після вбивства Леха Качинського. Від заголовків «Всі недруги Росії знайдуть свій кінець під Смоленськом» до більш закамуфльованих форм – «чи візьмуть тепер гору друзі Росії?»

Почерк той самий – офіційно це була катастрофа, але всі повинні знати і розуміти, хто і навіщо прикінчив президента Польщі і його однодумців. І що станеться з рештою, якщо що. А так – «шкодуємо і тужимо разом з дружнім народом Польщі за загиблими в жахливій авіакатастрофі».

З одинадцятої поправки робимо висновок, що Путін завжди ставив свій автограф під організованим і проведеним терактом. Поставив він його і зараз.

Останнє – дванадцяте зауваження. Як будуть реагувати офіційні особи інших держав?

Неважко передбачити. Дуже багато хто намагатиметься замовчувати очевидні і незаперечні факти. Закривати очі, затикати вуха, не бачити, не знати і не чути.

Чому? Дуже просто. Як у світлі сьогоднішніх подій повинні виглядати всі ті політичні козли і, перепрошую за нововведення – козлиці, які роками цілувалися і приятелювали з відставним майором КДБ?

ТІ, що запрошували цього простого чекістського хлопця до свого обіднього столу, штовхали похвальні промови, говорили йому компліменти і кликали відпочивати на особистому острові серед теплого моря?

Ті, хто до цього дня продовжують ратувати за «хороші відносини» з такою путінською Росією і такою її владою, всілякі прокладчики труб та інші «прагматики»? Адже у них лацкани піджаків і парадні відвороти спідниць тепер у крові Леха Качинського та польської еліти.

Я не здивуюся, якщо ми найближчим часом знову побачимо разом двох головних партнерів у справі вбивства президента Польщі. Путіна і «польського Януковича» – Дональда Туска. І обидва будуть в два горла розповідати один і той же кремлівський сюжет про «досягнуті результати спільного розслідування» і «нерозривну дружбу між російським і польським народами».

А на задньому плані послужливі коментатори ні, ні, та обережно натякнуть, що якийсь час тому два «братні народи» намагався посварити якийсь Лех Качиньський і його сподвижники. Проте, не склалося.

Тому вбивство президента Польщі і значної частини її політичної еліти зараз стане серйозним випробуванням для багатьох країн Західної демократії.

Все ж таки є на білому світі такі політики і керівники держав, які Путіну нічим не зобов'язані. Більше того – хто раніше бачив сутність Путіна і його режиму. Знав справжні погляди і справи відставного майора, тому анітрохи не здивовані тим, що сталося. Є зрячі парламентарі, неурядові організації та преса. Є опозиція в тих країнах Європи, чию політичну еліту підгодовували російський «Газпром» та інші Дерипаски?

Є Західні спецслужби, НАТО і світова громадськість.

Врешті-решт, є зняте відео Андрія Мендерея, професійні експерти, величезна кількість чесних, порядних і сміливих людей. Тому кирдик вам, кремлівські мавпочки.

Відео з місця авіакатастрофи під Смоленськом літака Президента Польщі Леха Качинського, за яке Андрій Мендерей поплатився життям.

 

Читайте також:

Катинь-2

Катынь-2. Полный список погибших пассажиров самолета Ту-154

Брат президента Польщі Качиньського упізнав його тіло

Рука ФСБ? Под Смоленском в авиакатастрофе погиб Президент Польши Лех Качиньский. Фото

Подозрительные авиакатастрофы

Валерия Новодворская: Жестокая посадка

Авиакатастрофа под Смоленском — теракт российских спецслужб. Расследование

Хронология смоленского теракта. Ложь Кремля

 Від Катині до Смоленська: що далі?

Генеральна прокуратура Польщі знає, хто розстріляв пасажирів літака Качинського. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-05-2010 17:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Pingback: Tweets that mention Вбити Президента Польщі Качинського наказав Путін. Журналістське розслідування: Тепер, коли тіла Президента Польщі... -- Topsy.com

  • читатель

    Еще в статье забыли написать, что после этого Путин велел вулкан заставить извергаться, чтобы отвлечь внимание. Прибалт какой-то в своей статье об этом писал.

  • Сивакабыла

    такой пурги я ещё не встречал аффтар-выпей йаду, дурачок

  • Nava

    ЧУдова стаття! Навіть не треба ніяких доказів, щоб відразу здогадатись хто влаштував цю трагедію!!! Ви згадайте, що перед прильотом Качинського, Путын провів зустріч з Туском в катині.

  • Анна

    Заставляє задуматися.

    Гарна стаття.

  • Черновил

    Это сколько нужно выпить, что-бы утром с угару такой бред написать!

    Люди Вам что делать не хер этот бред читать, да еще обсуждать?

    Проснитесь, очнитесь, весна на улице, солнышко, девочки, бурьяны в огороде, караси в речьке, столько положительных альтернатив!

  • Anonym

    согласен со статьей в одном... странное совпадение, в коем веке польский президент надумал приехать к путину, и то несложилось, непохоже на совпадение... но вот нужно ли европе правдивое раследивание, ето еще вопрос. Качинсткий блокировал почти все торговие соглашение между ес и росией, он мешал и европе и путину...

  • Dfcz

    Диагноз: приступ буйной паранойи свидомита! Отягченный крайним галицайским тупоумием.

  • Дима

    Во как профффффессиональных фашиствующих кацапов плющит и колбасит, значит статья правдивая. И даже тупым нелюдям кацапам это понятно. Только никто в тех событиях разбираться не будет. Гнилая Европа сама на грани развала и события в Греции только первый звоночек.

  • lilu

    Вижу большинство коментаторов не склонно даже допустить что нибудь подобное. «Да что вы говорите! Путин?Этот хрустальной души человек?Да как вы можете такое подумать?!» Увы,господа!Нашим северным соседом является страна руководимая кагебистами с имперскими амбициями.И если господин по имени Dfcz говорит о слабоумии,пускай сперва научится участвовать в конструктивной беседе, а не позорить русский язык. Кстати о языках, умнейший г-н Dfcz! Хотелось бы узнать, владеете ли вы государственным языком хотя бы на таком уровне, на котором я с вами общаюсь на вашем родном?И мне кажется что я знаю ответ на этот вопрос. Так что прежде чем оценять умственные способности других,начните с себя

  • LEONID

    Профессионализм спецслужб достойны уважения.Все думали что МАССАД лучшая,нет русские любому пративнику голову оторвут.В следующий раз,прежде задирать свой облезлый хвост трижды подумают.

  • alp

    вполне логично, что Путин и в часности Россия может быть причастна к гибели польской «верхушки»...они хотели размещать у себя натовские ракетные базы...а это врятли понравитса России...

    как говорится «алягер ком алягер — на войне как на войне» штаты, целые государства бомбили и уничтожали сотни тысяч нивчём неповинных людей в своих миркантильных интересах...да и создатели мирового тероризма — штаты и россия, я вполне согласен, что все что написанно в этой статье может быть правдой...они выбрали неким полем битвы или точнее сказать пушечным мясом поляков, уверен, что и до нас дело бы дошло, если бы пан Ющенок допустил натовские военные базы у нас...

    это конечно все страшно в масштабах отдельно взятых групок людей и маленьких государств

  • Киев

    Быдломовная срань из галицайских помоек конечно с одобрением захрюкала! Недолго уже осталось! Скоро отправим вас всед за вашими вонючими бандеровскими предками в выгребные ямы!

  • Киев

    В комментах кацапской совкоты кроме истерики и хамства ничего нет и это неудивительно. Потому что когда 2 практически одинаковых самолёта попадают в очень похожие аварии (Домодедово-Смоленск), но в одном случае ВСЕ ОСТАЮТСЯ ЖИВЫ, а во втором ВСЕ ПОГИБАЮТ, причём от 21-го человека остаётся только т.н. «генетический материал»(как будто самолёт серьёзно разбомбили), то найти контр-аргументы в такой ситуации ой как тяжело... А генетический материал «остался» потому, что нельзя же было, в самом деле, отправлять в Польшу тела с пулями в голове.

  • Українка

    Щоб ви, срані москалі, ВСІ ДО ОДНОГО повиздихували — всім би легше на світі стало жити!!!! Ну нічо, повиздихуєте — таке гівно не може жити вічно! Прийде ще на вас кара Божа, ой, прийде!!!!

  • Wireless

    Россия это вообще огромная бочка с говном!!!

  • Влад

    Не пойму почему эти уроды писаки ещё живы их место на кладбище.

  • Asteroid

    ВНИМАНИЕ РАЗЫСКИВАЕТСЯ ПРЕСТУПНИК!

    РАЗЫСКИВАЕТСЯ ПРЕСТУПНИК В.В.ПУТЛЕР!

  • ruten

    Все правильно. Як впав літак з керівництвом польської нації я зразу припустив, що це спецоперація. Такого шансу Путлер ні защо б не віддав!!! А бачте, які вони (москалики) тут пости постять... Ганьба москалі поцілуйте себе в дупу... Після падіння літака, я зразу зрозумів, що по газу слідуючим після України буде Польща... Трохи помилився — Білорусь. 🙁

  • нелюбитель пчеловода

    расследование? Журналистское? Сбор всех слухов изданных ранее?Извините, кто этот журналист и кто вообще дал ему право излагать его домыслы,ничем не подтвержденные и высосанные из пальца? Или это статья провокация, для очередного отвлечения от внутренних проблем?Заволновались бандеровцы, что начали восстанавливаться отношения с Россией? Так кто вам мешает вспомнить ваши отношения к полякам и их восстановить до резни мирного населения?

  • bmy

    Автору бы закусывать/ А лучше вообще бы бросить пить. Если бы не амбиции почившего карлика, то он не угробил бы 96 человек, утащив их с собой в могилу. Челядь то хрен с ней. Экипаж жалко

  • Медведев

    Путин потц и этим все сказано.

  • Бендера

    позор россии что у них президент гоблин

  • Василий Сельдерей

    Отличная статья! По другому просто быть не могло! Как же превосходно сработали русские службы, я не устаю восхищаться виртуозностью наших Хозяев!

  • колюня

    жаль автор не написал ещё и о подлодке «Курск», как хладнокровно организовали неприкосновенность подлодки для помощи и спасения ребят, пока те гарантированно не задохнулись. Конечно же красные убийцы и их потомки будут защищать никуда не исчезнувшую власть большевиков. Что мы и видим в комментариях.

  • Anatoliy

    От нелюдей можно ожидать всего.Я не знаю насколько это правда, но правдой может быть. Имеются достоверно такие места, где учат «чисто» убивать. В ту ночь я проснулся с такой душевной тяжестью, было предчувствие, что должно произойти что-то ужасное, трагическое. И я боялся получить страшного извещения от родственников,но утром узнал, что разбился самолёт. Чувство интуиции предсказало недоброе заранее.

  • wasch

    ще б додав до інформації, що на літаку стояла спеціальна наднадійна система навігації\безпеки, яка унеможливлювала падіння літака через «зіткнення з землею»

    життя людини\людей за цих умов хворобливих амбіцій політиків та ненажерливих фінансистів ніщо

  • uri

    мдя, серьезно. видео и выстрелы шокируют. похоже на правду.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100