29.03.2024 17:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Смоленський теракт проти Качинського — помста Путіна, — #Саакашвілі

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі висловив погляд, що смоленська катастрофа була помстою Володимира Путіна стосовно Лєха Качинського. За словами Саакашвілі Путін помстився за поведінку під час російсько-грузинського конфлікту 2008 року і позицію при нагоді візиту до Тбілісі.

Про це він розказав в ефірі польського телеканалу TV Republika, пповідомляє sprotiv.org.

«Немає таких катастроф, я не вірю в таку випадковість. Це були навмисні дії Путіна. Я впевнений, що він був вельми задоволений тим, що трапилося», — сказав Саакашвілі. За словами екс-президента Грузії, «це можна сприйняти як акт війни, навмисне спричинення аварії, і немає значення, чи літак було збито, чи іншим способом доведено до аварії, результат — однаковий», — заявив політик.

«Качинський був не лише загрозою, але й символом», а «для Путіна покарати своїх ворогів — абсолютно основна справа». Екс-президент Грузії також повідомив, що за два дні до вильоту Лєх Качинський пропонував йому полетіти разом до Смоленська. «Я відповів йому, що Путін не впустить мене в літак. Лєх сказав: „сідай у мій літак“», — поділився Саакашвілі.

У смоленській авіакатастрофі 10 квітня 2010 року загинули всі 96 осіб, що прямували на роковини катинського злочину, в тому числі президент Польщі Лєх Качинський.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-08-2017 21:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100