27.04.2024 10:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російський шпигун Зеленський збирає дані про ЗСУ та передає спецслужбам росії. Фотофакт


Зеленський вчинив черговий злочин проти національної безпеки та оборони — цей російський шпигун на своїх сторінках у соцмережах засвітив місце у Дніпропетровській області, де навчають українських військових.

«Зрадники Зеленський, Зеленська, Подоляк та Арахамія систематично збирають дані про ЗСУ та передають спецслужбам росії.

Зокрема, вони та їх спільники здійснюють фото та відеофіксацію місць дислокації українських військових, їхніх частин та техніки, оборонних підприємств, а також об’єктів критичної інфраструктури», — про це повідомив Вадим Гладчук на своїй сторінці у фейсбук.

16 квітня 2014 року в соцмережі Facebook  Олена Зеленська поширила допис російського пропагандистського ЗМІ Life Новости щодо руху українських військ на Донбасі.

“Надсилайте відео пересування українських військ. Гонорар – 15 тис. рублів”, – йдеться у дописі.

Унаслідок авіаудару 13 березня 2022 року по Яворівському полігону загинуло 35 людей, 134 були поранені. За тиждень до обстрілу радник голови ОП Михайло Подоляк відвідував стратегічний об'єкт разом з незаконно зареєстрованим ЦВК нардепом Давідом Арахамією у Львівській області та публікував у соцмережах знімок із полігону.

 

Вадим Гладчук просить правоохоронні органи України притягнути до кримінальної відповідальності за ст. 111 ч.2 «Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану» Кримінального кодексу України Зеленського, Зеленську, Подоляка та Арахамію.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-02-2024 11:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100