19.04.2024 14:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадник Яценюк підписав з окупантами таємний договір про енергопостачання Криму

Крим був, є і залишається українською територією, – повторив Яценюк на підсумковій прес-конференції 30 грудня.

Саме в цей час на сайті Міненерго Російської Федерації розмістили повідомлення про те, що дві російські компанії уклали угоди з українським Державним підприємством «Укрінтеренерго». Одну з них – на експорт електроенергії до України, іншу – «паралельно в цілях надійного і безперебійного енергопостачання Криму».

Про кримську – жодної згадки на сайтах української влади.

Якщо імпорт електроенергії з країни-агресора, як і інших енергоносіїв, можна розглядати як тактичний, тимчасовий і вимушений крок, необхідний для відтермінованої перемоги над ворогом, то підписання з росіянами договорів по Криму – неприпустимий акт прийняття анексії нашої території.

Автономна Республіка Крим та місто Севастополь є територією України, тимчасово окупованою внаслідок збройної агресії Російської Федерації. На цій території Законами України встановлено особливий правовий режим, створено вільну економічну зону «Крим».

Було б стратегічною помилкою вчиняти дії, які могли б сьогодні чи завтра трактуватися, як визнання Україною «Кримського федерального округу Російської Федерації». Це може суттєво ускладнити повернення Криму під юрисдикцію України.

Уряд має НЕГАЙНО спростувати чи підтвердити підписання договору по Криму з російською компанією.

 

 

Василь Гацько, голова політичної партії «Демократичний Альянс»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-01-2015 14:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100