29.03.2024 12:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пекельна ніч в Авдіївці: загинуло 4 українських бійця, ще 13 наших захисників було поранено. Подробиці

Avdiivka-ukr1

Минулої ночі російські окупанти на Донбасі знову активізувались, особливо неспокійно було в районі Авдіївки — там, за даними народного депутата Євгена Дейдея, загинуло 4 українських бійця, ще 13 військовослужбовців було поранено. Про це повідомляє sprotiv.org.

Як Дейдей написав на своїй сторінці у Facebook, всю ніч бойовики били по Авдіївці по позиціях бійців 128-ї бригади і «Правого сектора».

За ніч українська сторона зазнала значних втрат: 4 бійця були вбиті і 13 поранені. Хлопці всю ніч допомагали постраждалим. Двох бійців все ще не можуть знайти, — повідомив нардеп.

У свою чергу в прес-центрі штабу АТО розповіли про 49 обстрілів з боку проросійських терористів, з них 24 — на маріупольському 19 на донецькому та 6 на луганському напрямках.

«На Донецькому напрямку неспокійно було поруч Авдіївки та промзони, де російські окупанти вели вогонь з кулеметів, гранатометів і зенітних установок, а згодом ще із мінометів. Там же з 21:00 і до опівночі з мінометів та гармат ворог випустив по наших захисниках близько 400 мін та снарядів», — зазначили у штабі.

Крім цього, на донецькому напрямку під ударами артилерії опинились і укріплення поблизу Опитного та шахти Путилівської. Мішенями бойовиків стали не лише позиції військових — терористи двічі з мінометів обстріляли пункт пропуску Майорськ.

На маріупольському напрямку під мінометним вогнем ворога опинились позиції поруч Красногорівки, Мар’їнки, Новотроїцького та Березового а поблизу Водяного, Гранітного та Тарамчука обстріли велись зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем, — додали у штабі.

Неспокійно було і на луганському напрямку — там терористи зі стрілецької зброї та гранатометів вели обстріли неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-06-2016 9:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100