20.05.2024 12:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Лілія Григорович: «ПР усе підпише»

Якщо Партія регіонів не підпише протокол взаєморозуміння, їх рейтинг з 25% впаде до 15%.

Про це ІМК (“ІнтерМедіа консалтинг”) заявила народний депутат від Блоку «Наша Україна — Народна Самооборона» Лілія Григорович, коментуючи можливість підписання сьогодні протоколу взаєморозуміння, який дозволить розблоковувати роботу Верховної Ради.

«Думаю, що цей протокол підпише НУ-НС, Блок Юлії Тимошенко і Блок Литвина. У разі непідписання угоди Партія регіонів тільки програє від цього, і вони це чудово розуміють, тому — куди вони подінуться — підпишуть 300 разів!» — резюмувала Григорович.

Народний депутат відзначила, що у разі розблокування роботи Верховної Ради, в першу чергу, НУ-НС пропонує прийняти в першому читанні закон «про відміну депутатської недоторканності і про ліквідацію Тендерної палати».

Також, за словами Лілії Григорович, депутати планують внести зміни до держбюджету для того, щоб підняти зарплати тим вчителям і лікарям, які працюють у сільській місцевості.

Відповідаючи на питання кореспондента ІМК про те, чи одноголосно з більшістю голосуватимуть ті депутати, які вийшли з НУ-НС, політик відповіла: «Люди, які вийшли з Блоку, з одного боку, мають особисті підстави до самореалізації в іншому форматі, а з іншого боку — хотіли підштовхнути до швидшого об'єднання НУ-НС у єдину партію. У будь-якому випадку, вони не вийшли з фракції, і тому голосуватимуть разом з коаліцією».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-03-2008 16:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100