20.05.2024 11:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В Ірпені підліток взяв у вітчима рушницю та вибив око хлопчику

Жахливий випадок відбувся в місті Ірпені Київської області, про який місцеві мешканці лише тепер починають дізнаватися, коли у школі, де навчається 9-річний Ярослав Костреюк, почали збирати кошти на операцію хлопчику.

Як розповідають батьки інших школярів, 14-річний Женя, що мешкав в одному будинку з Ярославом, постійно ображав меншого хлопця, який проживав лише з матір’ю та бабусею-інвалідом.

28 лютого 2008 року Женя взяв у вітчима рушницю, щоб постріляти у дворі котів і собак. Але цього малолітньому садисту здалося мало, і він вистрілив впритул в обличчя Ярославу. Потім, за словами батьків, він почав залякувати присутніх при цьому дітей, що всіх їх повбиває, і, як кажуть дорослі, діти тепер бояться свідчити. Ярославу ж він пригрозив тим самим, якщо той не скаже мамі, що сам впав на арматуру.

Хлопчик так і зробив, і лише через добу, коли йому стало гірше, признався мамі, як все було насправді. Лікарі ж у Ірпінський міській лікарні на рентгені не помітили кулю, і виявили її тільки після зізнання хлопця в Київській обласній лікарні.

Міліція знайшла „стрільця” у лісі, де той ховався. Ведеться слідство, яке має дати відповідь на питання, хто і наскільки винен. Але зараз головне врятувати друге око і навіть життя Ярослава. Куля зупинилася за 8 мм від мозку і невідомо, чи можливо її взагалі буде витягти. Поки що хлопчика готують до операції, яка попередньо призначена на 11 березня, і для проведення якої поки що терміново потрібно 7,5 тис. грн. Не виключено, що операція буде не одна. Також гроші, яких у родини Костреюків немає (родина проживає без батька, на утриманні має ще бабусю-інваліда), потрібні на лікування як до операції, так і після.

Просимо всім, хто може допомогти врятувати життя та здоров’я дитини, перерахувати кошти за такими реквізитами:

Розрахунковий рахунок 37395004 в Ірпінському відділенні „Ощадбанку” №7853—0099, код банку 02760778, МФО 320177, особовий рахунок – 82857, Борсенко Інна Віталіївна (мати постраждалого хлопчика).

Можна також передати гроші особисто в руки матері. Її телефон – 8-066-46-31-695.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-03-2008 15:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100