20.05.2024 13:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко обдурила десятки тисяч українських матерів

Початок чергового призову на військову службу викликав глибоке обурення у тих громадян, які повірили у передвиборчі гасла БЮТу про перехід української армії на контрактну основу з 1-го січня цього року.

Кореспондент DailyUA зустрів Марію Іванців — мешканку Львівщини, біля одного з під’їздів Верховної Ради, де вона марно чекала на когось з депутатів парламентської більшості задля того, щоб особисто «подякувати» за свого сина, якого вже цієї весни нетерпляче чекає районний військкомат. От що жінка за відсутністю народних обранців передала Прем’єр-міністру України через нашого журналіста:

«Я голосувала за Юлію Тимошенко винятково через те, що вона обіцяла скасувати весняний призов-2008. Ми з сином, обнадієні такою перспективою, вирішили, що він піде вчитися на заочне відділення в університет (хоча пройшов на денне), щоб працювати і допомогти сім’ї.

Тепер з’ясувалося, що наше рішення помилкове. І причиною тому — наша довірливість. Мені казали люди – не вір Юлі. Вона розповідає казки. Але я не слухала, бо дивилася в її очі, слухала її тихий вкрадливий голос і думала – хіба ця жінка може брехати?

Багато матерів так само повірили Юлії Тимошенко і підтримали її на виборах. Вона нас цинічно обдурила. Що ж, нехай це буде на її сумлінні. А для нас – це велика наука. Це не останні вибори у Тимошенко. Наших голосів, голосів обдурених матерів, вона більше не отримає».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-03-2008 18:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100