20.05.2024 09:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чи гарний мер Черновецький?

Чи гарний мер Черновецький? Риторичне питання. Звичайно поганий. Ви так думаєте. Ба більше ви впевнені, що він найпаганіший мер з того, що можно тільки уявити.
Але спробуйте абстрагуватись від того, що ви чуєте з вуст політиків, екранів телебачення і т.і.

Давайте відповідь на просте питання, що конкретно він як мер робить не так?

Питання №1 — це земельне питання. Але хіба це Черновецький розпочав наймасштабнішу аферу і дискримінацію киян хаотичной забудовой усього і вся? Чьму людина, яка в першу чергу повинна відповідати за це, зараз в перших рядах критиків чинного мера? Це Омельченко видав дозвіл забудувати вид на фунікулер, спотворити вид дніпровських схилів висоткою, це схеми Омельченка призвели до необгрунтованного росту цін на нерухомість в Києві. А біля шулявського багатостраждального мосту хто дозволив побудувати хмарочьоси замість реконструкції дорожньої інфраструктури?

Хтось взагалі усвідомлює, що земельне питання — ЦЕ НЕ ПИТАННЯ МЕРА? Це питання прийняття законів у ВР про землевідвід, про місцевий референдум, про охрану зелених зон, про приватизацію мешканцями прибудинкових територій. Це робота фракцій Тимошенко і Луценко, які мають усі можливості це зробити, але не робять бо це їх не цікавить, їх цикавить ресурс Києва. І Черновецький просто займає цей ресурс.

На місті Черновецького мог би опинитися і Клічко, і Іванов, будь хто.

Але що ще? Можете назвати конкретні випадки невдалого мерства Черновецького?

І чьому ніхто не каже про вдалі його рішеня? Хіба це справедливо? Наприклад call-центр. Він діє!!! І лише цей його винахід заслуговує на те щоб поаплодувати цьому меру.

А відоношення до постраждалих у афері Еліта-Центр? Йому це закидають. Але він правий! Чьму хтось усвідомлюючи свій ризик і спокусившись на низки ціни програв, а за це повинні платити усі кияни? Чьому за це повинні нести відповідальність кияни в особі мера і міського бюджету і вланості? Київська громада когось заганяла у це привабливе підприємство?

А відношення до квартплати? Хіба він не правий коли хоче встановити диференційовану плату для тих хто має надлишки житла? Чи це не аморальна коли хтось має по декілька квартир, а навіть не хоче спалчувати тих жалюгідних копійок за утримання прибудинкових територій, за воду, за вивіз сміття? Чього їх повинно дотувати із бюджету? За яки заслуги?

А розпрадаж комунальної власносі? Це дуже правильно! Замість того, щоб під прикриттям міфічних інтересів громди, купка чиновників набивала собі кишені, користуючись доступом до цих активів — це буде пересічні приватні установи, які будуть сплачувать пересічні податки громаді і конкурувати з іншими такими ж самими установами. І від тієї конкуренції і прозорості, вже дійно, вийграє громада.

Отже є у когось конкретні підтверджені фактами претензії до мера?
Якщо таких не знайдеться то напевно на виборах я проголосую за Черновецького.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-03-2008 13:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100