20.05.2024 10:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимощенко влаштовує провокації проти Балоги

На митному посту «Ужгород» україно-словацького кордону затримали вантажівку фірми «Барва», пов'язаної з родиною Віктора Балоги.

Свою версію подій «Українській правді» виклав директор компанії «Барва-Авто» Михайло Шкріба.

«П'ять наших вантажівок їхали з Австрії до Іллічевська. Минулого понеділка відділ контррозвідки прикордонників затримав одну з фур компанії „Барва-Авто“, що перевозила комплектуючі до комп'ютерів», — заявив Шкріба.

«Пояснили, що у них інформація, що в автомобілі знаходиться незаконний вантаж. У них прийшла негласна інструкція перевіряти усі автомобілі, що везуть товари, пов'язані з комп'ютерами, побутовою технікою, продуктами харчування», — пояснив він.

За словами Шкріби, «машину протримали тиждень на митному переході – почали по-хамськи рвати коробки, перерили всю фуру – нічого не знайшли».

«У суботу машину відпустили. Якби дійсно була якась контрабанда, то машина стояла б під арештом, а нам митники виставили б претензію», — додав він.

Шкріба повідомив, що після всього фура попрямувала до Іллічевська, куди і повинна була доставити товар. Те, що сталося, Шкріба оцінює як «бєспрєдєл прикордонників».

Фірма «Барва-Авто», що фігурувала в інциденті, є дочірнім підприємством ТОВ «Барва», серед засновників якої дружина Віктора Балоги Оксана, його брати Іван і Павло, а також двоюрідний брат Василь Петьовка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-03-2008 14:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100