20.05.2024 09:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кандидат у мери Києва Вадим Гладчук заявив, що метрополітен має бути безкоштовним

Сьогодні під час інтернет-конфереції на сайті газети «Хрещатик» голова ВО “Молодь — надія України”, кандидат у мери Києва Вадим Гладчук заявив, що балотуватися на посаду столичного градоначальника його спонукало бажання щось змінити в управлінні, зокрема міським господарством.

«Незважаючи на деякі певні успіхи нинішньої влади, у мене, як мабуть і у багатьох киян, виникають питання і бажання щось змінити в управлінні, зокрема міським господарством. Також у мене є у передвиборчій програмі, яка фактично не змінилася з 1999 року, пункти які на сьогоднішній день не вирішені, зокрема це розвязання транспортних заторів у столиці через провадження безоплатного проїзду у Київському метрополітені, надання безоплатного житла черговикам через будівництво соціального житла. Протягом 4-х років я зобовязуюсь ліквідувати квартирну чергу в Києві», — заявив Вадим Гладчук.

Оцінюючи свої шанси стати мером Києва, Вадим Гладчук сказав, що шанси завжди є, а також додав, що балотується вже вчетверте та вважає, що кияни нарешті мають зробити вірний вибір.

Він також зауважив, що підтримає будь-які добрі наміри всіх кандидатів.

«Особливо враховуючи, що пан Черновецький пункт моєї виборчї програми щодо цілодобової гарячої телефонної лінії вже впровадив у Києві і назвав це Call-центром. Наша організація постійно намагається обєднувати свої зусилля з усіма представниками влади, нагадуючи їм під час наших мітингів, пікетів про їх передвиборчі обіцянки. В такий спосіб ми обєднуємо зусилля», — підкреслив Вадим Гладчук.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-04-2008 14:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100