20.05.2024 16:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук: Эх, прокачу!

Збір підписів за кандидата Вадима Гладчука тривав перед будівлею Київради. Претендент на посаду мера Києва Вадим Гладчук охоче знайомив бажаючих зі своєю виборчою програмою.

Лідер Всеукраїнського молодіжного об’єднання “Молодь – надія України” заявив, що йому доведеться змагатися за крісло міського голови з “депутатською тендерною мафією”. І додав , що йде на вибори ,“щоб не допустити перемоги теперішнього мера Леоніда Черновецького, а також Олександра Турчинова.”

Також Вадим Гладчук проінформував, що закликатиме виборців звернути увагу на моральність деяких членів команди Тимошенко. “Киян привчають до думки, що, голосуючи за список БЮТ в Київраду і за кандидатуру мера, на яку вкаже Тимошенко, вони голосують за саму Тимошенко. Але це зовсім не так.”

На питання кореспондента “Укрпартінформу” щодо оцінки своїх шансів на перемогу у виборчій гонці пан Гладчук відповів: “Шанси є завжди! Питання у тому, чи будуть створені рівні можливості для усіх кандидатів.” ”Усі попередні вибори в Україні були змаганнями між олігархами, які вкрали навіть не мільйони, а мільярди.” Себе ж він назвав “зовсім не таким” і пояснив, що фраза “ці руки нічого не крали!” краще підходить йому, ніж українському Гарантові.

Основною “фішкою” своєї передвиборчої кампанії Вадим Гладчук назвав запровадження безкоштовного проїзду в київському метрополітені. 50 копійок не можуть забезпечити прибуток. “Лише за рахунок реклами в метро його можна зробити безоплатним.” Це не лише дозволить киянам зменшити транспортні витрати, а й вирішить проблеми заторів на дорогах. Пан Гладчук також нагадав про ментальну прихильність українців до “шари.”

Вадим Гладчук пообіцяв ліквідувати квартирну чергу протягом чотирьох років: “Землю отримають лише ті компанії, які нададуть соціальне житло. Все рівно пересічна людина не має змоги придбати квартиру у столиці. Така політика повинна також спричинити зниження цін на житло.”

Станом на 16 годину В.Гладчуку, за його словами, вдалося зібрати близько трьохсот підписів. Акція триватиме до 18 години.

Андрій Баштовий, АН «Укрпартінформ»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-04-2008 17:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100