20.05.2024 13:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Черновецький обвинувачує БЮТ у розграбуванні Київщини і не тільки

Міський голова Києва Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ обвинувачує БЮТ у розграбуванні Київської області та інших регіонів.

«Сьогодні Київська область розграбована депутатами від БЮТ. Я знаю, що й в інших містах, де більшість цієї організації, йде повний грабунок», — сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ в ефірі телеканалу ICTV в неділю.

За його словами, «там скоро на літаках треба буде літати, тому що все продали, що тільки могли».

На запитання про припинення забудов на Пейзажній алеї та біля Жовтневої лікарні Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ відповів: «Була дуже цікава сцена роману чи повісті Булгакова „Майстер і Маргарита“. Коли один персонаж виступав на сцені, показував фокуси, і працівник ЦК виступив і сказав, що треба щоб люди знали викриття».

"І він тоді сказав: «Будь ласка, якщо ви хочете викриття, я вам його зараз видам». А цей працівник ЦК був разом із дружиною. І персонаж сказав: "У такий-то час ви перебували з коханкою в такому-то готелі”, — розповів Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, наголосивши, що цей роман Михайла Булгакова є його улюбленим.

“Тому якщо вже дуже хоче певний працівник уже не ЦК, а органу близького до цього, щоб було викриття, то — будь ласка”, — підкреслив міський голова Києва.

“Казки про те, що в Києві йде дерибан, насправді виявилися не казками, але стосувалися вони не моєї політичної сили, а реалізації рішень минулої влади, певної політичної сили — а саме членами штабу, дуже близькими до керівника БЮТ. Це дуже нахабні будівництва”, — цитує Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО “Українська правда”.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-04-2008 7:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100