20.05.2024 09:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Банда Тимошенко — Турчинова намагається приховати правду про незаконні забудови

Суд не знайшов достатніх підстав для оголошення заступнику голови КМДА Ірені КІЛЬЧИЦЬКІЙ попередження, як того вимагав кандидат у мери Києва від БЮТ Олександр ТУРЧИНОВ.

Однією з вимог його позову було зобов’язання ТВК оголосити І.КІЛЬЧИЦЬКІЙ попередження.

Коментуючи рішення суду, як повідомляє прес-служба КМДА, І.КІЛЬЧИЦЬКА заявила, що у такий спосіб О.ТУРЧИНОВ намагається примусити команду нинішнього мера столиці Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО припинити оприлюднювати інформацію про причетність до забудови у столиці політиків, що «рвуться до влади» у Києві.

Але, наголосила І.КІЛЬЧИЦЬКА, рішення суду не підтвердило непричетність О.ТУРЧИНОВА до скандального будівництва на Пейзажній алеї, а лише визнало недоведеним цей факт. При цьому, за словами представника І.КІЛЬЧИЦЬКОЇ О.ФРІДМАНА, повідомляє прес-служба КМДА, у рішенні суду лише визнано цю непричетність недоведеною за браком доказів.

Незважаючи на намагання О.ТУРЧИНОВА за допомогою судових рішень примусити столичну владу не оголошувати імена справжніх ініціаторів забудови Києва, наголошує прес-служба КМДА, команда Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО продовжуватиме робити це заради киян, для врятування історичного центру столиці.

Як повідомляв УНІАН, І.КІЛЬЧИЦЬКА раніше заявляла про наявність у КМДА всіх доказів, що скандальну незаконну забудову на Пейзажній алеї ініціювали структури, засновниками яких є перший віце-прем’єр О.ТУРЧИНОВ і його дружина Анна ТУРЧИНОВА.

 

Довідка УНІАН. Місце під будівництво на Пейзажній алеї багатоповерхівки на замовлення Міністерства закордонних справ розташоване в кількох метрах від руїн Десятинної церкви, поряд із каменем з відомим написом «Звідси пішла земля Руська». Територія перебуває під особливою охороною ЮНЕСКО – фактично, це одна із історичних зон світового значення.

31 березня 2008 року Київський міський голова Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ заявив, що розпорядився припинити дію незаконних рішень Київради попереднього скликання щодо будівництва на Пейзажній алеї в Києві.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-04-2008 16:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100