9.05.2024 18:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко та Портнов організували публікацію фальшивого оголошення про продаж ОПЗ

Фонд держмайна припиняє приймати заявки на конкурс із продажу 99,52% акцій Одеського припортового заводу 12 травня, а сам конкурс відбудеться 20 травня цього року.

Таке інформаційне повідомлення про поновлення конкурсу з продажу ОПЗ Фонд держмайна опублікував у середу в газеті «Відомості приватизації».

Відповідно до публікації, останній день подачі заяв потенційних покупців в Антимонопольний комітет — 5 травня.

Конкурс буде проведений у Великому залі Кабінету міністрів, йдеться в оголошенні.

ФДМ аргументує поновлення конкурсу визначенням Окружного адміністративного суду Києва від 24 квітня про зупинку дії указу президента від 15 квітня, яким були затверджені умови конкурсу, і наказу Фонду від 21 квітня про скасування конкурсу на виконання указу президента.

У той же час відсторонена урядом від посади глави ФДМ Валентина Семненюк-Самсоненко заявила, що газета «Відомості приватизації» від 26 квітня, доставлена передплатникам у середу, 30 квітня, з повідомленням про поновлення конкурсу є підробкою.

«Цей випуск газети — підробка, останній випуск вийшов 23 квітня», — повідомила вона агентству «Інтерфакс-Україна».

Семенюк додала, що відповідно до існуючої процедури, в один тиждень не може здійснюватися вихід відразу двох тиражів газети. (Традиційно «Відомості приватизації» виходять по середах).

«Тим більш цинічно виглядає вихід цієї газети перед святами, коли її ніхто не побачить і не прочитає. Це ще раз підтверджує мою заяву, зроблена раніше, що конкурс по ОПЗ уряд планує провести виключно для своїх», — підкреслила екс-глава ФДМ.

За її словами, в Україні, на жаль, поширені такі явища, як фальсифікація документів. «Цим питанням уже займаються компетентні органи, про результати перевірки буде повідомлено додатково», — відзначила Семенюк.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-04-2008 11:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100