19.05.2024 21:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Газова злодійка Тимошенко набрехала Зубкову і тепер його у сортирі втопить Путін?

Я в шоці!

Не знаю як вас, а мене ця бадяга з «блакитним» паливом, яке я щодня спостерігаю у себе на пічці вже задовбала!

Чому це я про газ?

Хіба Тимошщенко не сказала, що Україна розрахувалась з боргами?

Нє, вона так і сказала на Великодневій зустрічі з російським колегою Сергієм Зубковим. Типу: «Серега, будь спок – бабло уже в Росії, повернешся додому – купиш собі яйця і куліш!» Ну, Юлія Володимирівна, звісно, не так сказала, більш офіціозно, це ж зустріч на вищому рівні, а не Бог зна шо:

«На сьогоднішній день ми направили останню платіжку, яка повністю гасить накопичені борги України за газ. І на цей момент можна сказати, що Україна повністю розрахувалася за своїми зобов’язаннями».

Зубков, сердешний, зрадів як дитя (а-то! з Великоднім подарунком до Московії повернеться і дядя Путін скаже: «мАлАдЕц, Сережко, не буду тебя сегодня топить в унитазе!»). На радощах російський прем’єр-міністр навіть пообіцяв Україні довгострокову співпрацю у газовій сфері: «Це відкриває шлях для нашої солідної співпраці, вибудовування довгострокових стосунків, можливо, на 8-10 років вперед, зі зрозумілими прозорими контрактами на транзит газу і його постачання в Україну».

І все б нічого, ... як би все це було правдою. Нє, ну Зубков, звісно, зрадів – це правда, Тимошенко – теж платіжку відправила...От тільки з боргом ми не розрахувались.

Це якщо вірити у добру та компетентну опозицію. А конкретно – колишньому міністру палива та енергетики Юрію Бойко. Він хоч і регіонал, але про «газові» проблеми знає не з чуток: «плавали – знаем».

То ж пан екс-міністр у інтерв’ю радіо «Свобода» повідомив, що буцімто крапку ставити зарано. Платіжка направлена, але: „...частина документів залишилася неоформленою. Тобто, частково газ залишився неоплаченим. Яка це частина, думаю, буде зрозуміло у найближчі 2-3 тижні. Не оформлено документи, і взагалі не зрозуміло, скільки його залишилося. Тому він (борг) не погашений, і, наскільки я знаю, грошей на газ не вистачає".

То ж ми таки винні Росії багато «убитих єнотів». Порадіти можна хіба що тому, що Зубкову від Путіна таки дістанеться...

А після прем’єра пан КГБіст зверне своє всевидяще око до України. Залишається сподіватись, що йому Тимошенко так само впевнено розповість про «останню» платіжку.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-05-2008 10:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100