19.05.2024 20:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Відставної Кози ФДМ-ошник проти Президента

Посіпаки Юлії Володимирівни наввипередки прагнуть довести, що ставляться до законів країни та банальної людської чесності так само пофігістьски, як і сама ЮВ.

Днями БЮТ-івськи юристи (яких вже давно кличуть в народі ЮЛІ-стами за очевидне перекручування законів на догоду прем’єрці) заявили про те, що оскаржуватимуть аж у Конституційному Суді всі кадрові призначення Віктора Ющенко.

Отаке в суботу заявив відставної кози посадовець Андрій Портнов, що вже кілька днів гордо іменує сам себе головою Фонду Держ Майна. Весільний генерал ФДМ-у розповів журналістам, що його хазяйка геть невдоволена тим, що Президент не полишає спроб врівноважити її поривання збанкрутувати Україну. Законно зроблені Віктором Ющенко призначення в.о. голів районних та обладміністрацій настільки заважають «господарюванню по-Тимошенківськи», що настала пора кричати про неможливість далі розкрадати країну.

Цим Портнов-ФДМ-ович і обіцяє зайнятись. Щоб надати характерним, а тому малопомітним, крикам БЮТ-у «тримай злодія», послідовники Юлі готують паперовий штурм КС.

Проти Президента висуваються сміхотворні звинувачення по всіх можливих напрямках, хіба що бджіл його забули...

БЮТ оскаржує укази про:

— заходи щодо забезпечення і функціонування ринку природного газу та паливно-енергетичних ресурсів;

— заходи щодо розвитку автомобільних доріг;

— невідкладні заходи щодо розвитку міста Києва;

— заходи по впорядкуванню видобутку бурштину та вдосконалення гірничих відносин.

За всього свого заповзяття Портнов виявився не здатним приховати справжні причини істеричного невдоволення ЮВ Ющенком.

За словами БЮТ-івця «уряд не влаштовують економічні доручення, які президент не вповноважений давати, втручання РНБО в роботу уряду, наділення секретаріату президента додатковими повноваженнями і самовповноваження президента своїми ж указами".

Що тут і скажеш, злодії скаржаться, що з них не зводять очей, та ще й в суд подають на турботливого хазяїна країни. Посміх 🙂

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-05-2008 10:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100