20.05.2024 01:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Лук'янов: «Захоплення ФДМ – це ще квіточки»

Ситуація у Фонді держмайна призведе до відтоку інвесторів. Так вважає народний депутат України від Партії регіонів Владислав Лук'янов

Коментуючи двовладдя у Фонді, політик зазначив: «Рейдерські захоплення бандитськими зграями державних органів — це поки що квіточки в порівнянні з тим, що ще буде, якщо ця зграя захопить всю владу в країні, і тоді ніхто не зможе їй чинити опір. Просто Україна стане убогою і розваленою країною, де не діятимуть закони, тоді будуть рейдерскими способами захоплювати будь-які підприємства, банки, державні заклади тощо».

За його словами, зараз ситуація в країні на межі того, що Україна економічно вже «не витримує ті експерименти, що дозволяє собі уряд Тимошенко».

«Захоплення ФДМ і спроба роздерибанити держмайно призведе тільки до одного — серйозні інвестори до України не прийдуть. А прийдуть інвестори, які заберуть це майно дешево. Це продовження дерибану — зовсім не турбота про українців», — зазначив Владислав Лук'янов.

Парламентарій висловив думку, що нестабільна політична ситуація в Україні, високий рівень інфляції, «високий ступінь популізму, який в Німеччині колись призвів до фашизму», розбрати між президентом і прем'єр-міністром — ці чинники знижують інвестиційну привабливість України.

На його думку, до такої ситуації в країні призвела і «нерішучість президента в припиненні таких дій».

«Висновок один — Президент прикриває всі ці дії Тимошенко. Через те й прем'єр, і глава держави повинні разом нести відповідальність за цю ситуацію», — додав нардеп.

Нагадаємо, 25 квітня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко представила колективу ФДМУ Андрія Портнова як виконуючого обов'язки голови Фонду.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-05-2008 11:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100