20.05.2024 01:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бютівець Портнов судиться із журналістами

Народний депутат від БЮТ Андрій Портнов вимагає від 5-го каналу спростувати інформацію щодо його, Портнова, причетності до рейдерських дій, оприлюднену у програмі «Народний контроль» 13 квітня 2008 року. Про це йдеться у позові до Подільського райсуду Києва, текстом якого володіє «Телекритика».

 

Також відповідачем у справі є виконавчий директор Антирейдерської спілки підприємців Андрій Семидідько, коментарі якого були використані авторами програми. Третьою стороною у справі фігурує газета «Вечірній Київ», оскільки «Народний контроль» посилався на неформальний рейтинг рейдерів, який склало видання.

 

Директор юридичного департаменту 5-го каналу Олексій Грабєжов зазначив: «На 25 квітня цього року було призначено попереднє засідання суду. Представник позивача на нього не з’явився, через що попереднє засідання було перенесено на кінець травня. Це далеко не перший позов до 5-го каналу і не останній. Як і більшість позовів, які були за останній рік, цей позов є абсолютно необґрунтованим».

 

Прес-служба Київського медіахолдингу раніше поширила коментар, у якому в. о. головного редактора «Вечірнього Києва» Роман Костриця висловився радикальніше: «Единственный законный способ останавливать таких персонажей(Андрія Портнова. – ТК) – это максимально информировать общественность об их деятельности».

 

Адвокат Андрія Портнова Володимир Макар повідомив «Телекритиці», що судове засідання має відбутися 23 травня.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-05-2008 19:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100