19.05.2024 22:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Луценко отримав чорну мітку від журналістів

Луценко отримав чорну мітку від журналістів
 

На прес-конференції міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в прямому ефірі 5 каналу він отримав ГРАМОТУ, яка засвідчує, що він є найбільш свавільним та брехливим міністром за всю історію України.

Грамоту вручив незалежний журналіст і кандидат на посаду Київського міського голови Юрій Шеляженко, від імені побитих біля Жовтневої лікарні журналістів та взагалі від киян, які обурені міліцейським свавіллям та тортурами в міліцейських відділках (наприклад, в Дарницькому і в Солом’янському РВ МВС).

«Попри спроби охорони не підпустити мене до Луценка, я показав йому грамоту і озвучив її зміст. Він заявив, що знає, що там написано, після чого охоронець взяв у мене грамоту і передав Луценку. На жаль, пан Луценко не розписався про отримання грамоти, тому я не можу вважати факт її вручення юридично закріпленим» — повідомляє Шеляженко в своєму інтернет-блозі.

Журналіст спитав у міністра, коли він вибачиться перед жертвами міліцейського свавілля і проведе внутрішнє розслідування за фактами побиття працівниками МВС протестуючих проти незаконних забудов, за фактами тортур у міліції; коли він, зрештою вибачиться перед Черновецьким за привселюдне побиття у РНБО. На жодне питання Луценко не відповів.

«Я сподіваюся, що вручена Луценку грамота висітиме найближчим часом в його особистому кабінеті поряд з портретами вищих керівників держави і нагадуватиме про те, що треба, по-перше, очистити від перевертнів своє відомство, і по-друге, негайно подати у відставку в зв’язку з тим, що його правовий нігілізм несумісний із відповідальною посадою міністра внутрішніх справ», пише Юрій Шеляженко.

На думку кандидата на посаду Київського міського голови, небажання Луценка

 

коментувати журналістам вручення грамоти і відповідати на резонансне питання, коли він вибачиться перед жертвами міліцейського свавілля – це характерне явище, свідчення того, що міністр внутрішніх справ є безвідповідальною людиною і не бажає виправляти наслідки своїх дій та бездіяльності.

«Крім того, з мовчання Луценка на резонансну тему можна зробити висновок, що його діяльність на посту міністра є несамостійною (ну не може настільки безвідповідальна людина контролювати роботу одного з найскладніших міністерств!), а публічні виступи – тупий піар, продиктований виписаними з Росії політтехнологами на гроші кримінального угруповання “солнцевських” – резюмує Юрій Шеляженко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-05-2008 12:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100