19.05.2024 08:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Семенюк заставила власну квартиру, щоб виплатити зарплати

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко оформила позику під заставу власної квартири для забезпечення працівників фонду зарплатою до вирішення питання фінансування ФДМ у Державному казначействі.

Гроші працівники отримують відповідно до бухгалтерських відомостей про нарахування оплати праці, повідомляє прес-служба відомства.

«Усі заяви народного депутата Портнова про те, що він надав якісь там розпорядження про фінансування фонду – це блеф, і до речі, дуже цинічний», — нагадує прес-служба слова Семенюк-Самсоненко.

За словами голови ФДМ, у Держказначействі «прекрасно розуміють, що немає жодних правових підстав для того, щоб відкривати рахунки фонду на нелегітимного Портнова».

«Там добре знають, що доручення прем'єр-міністра, хай навіть з трьома його підписами, не є нормативно-правовим актом», — зазначила Семенюк-Самсоненко.

«Такими актами є постанови та розпорядження Кабміну, а не особисті шпаргалки. І добре знають, що виконання таких доручень має серйозні правові наслідки», – підкреслила вона.

«За інформацією, яка є у мене, ніяких карток на підписи Портнова у казначействі не заведено, бо це суперечить чинному законодавству», — заявила голова ФДМ.

«Він фізично не може провести жодних платежів, так як і не може фізично провести жодного легітимного конкурсу з продажу державних пакетів акцій, і взагалі жодних операцій, пов'язаних з діяльністю ФДМ», — додала вона.

Семенюк-Самсоненко нагадала, що у четвер президент Віктор Ющенко видав указ, «яким розпорядився забезпечити належне фінансування фонду, і зараз вирішуються всі технічні питання».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-05-2008 13:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100