19.05.2024 20:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аферисти з БЮТ має відповісти за Київ

Провал блоку НУ-НС на виборах у Києві є наслідком намагання Юрія ЛУЦЕНКА через суто кон’юнктурні міркування "прикритися брендом «Наша Україна», йдеться у переданій агентству УНІАН заяві президії партії «Єдиний Центр» щодо попередніх результатів виборів Київського міського голови і Київської міської ради

У заяві зазначається, що принципові рішення Ю.ЛУЦЕНКО приймав без узгодження із партнерами по блоку.

«Вибори у Києві остаточно довели політичне банкрутство «Народної самооборони», а також співініціаторів цієї авантюри – Блоку Тимошенко. В цілому це завдало значного удару по демократичній коаліції», заявляють у «Єдиному Центрі».

«Єдиний Центр» переконаний, що за результати виборів в столиці, які майже не змінили ситуацію в Київраді, БЮТ має нести повну відповідальність.

«Анонсоване Блоком Тимошенко «очищення» Києва призвело до того, що ініціатори виборів отримали в столиці гучну поразку, а той, від кого БЮТ намагався «очистити» місто, отримав ще більший мандат довіри виборців. Виправдання у програші шляхом звинувачень партнерів по Демократичній коаліції та Секретаріату Президента є вже традиційним аргументом БЮТу – ця політична сила продовжує втрачати підтримку виборців, не маючи дієвої програми дій як на київському рівні, так і на загальнодержавному», заявляє президія «Єдиного Центру».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-05-2008 13:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100