20.05.2024 14:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бут пішов від Луценка, бо стало шкода Ющенка?

Член фракції «НУ-НС» Юрій Бут пояснює свій вихід з демократичної коаліції протистоянням БЮТ політиці президента Віктора Ющенка.

«Якщо вже я заявив про свій вихід, то це значить, що я припиняю брати участь у голосуваннях коаліції, її засіданнях і зборах», — сказав Бут у коментарі газеті «Сегодня».

«Своє рішення можу пояснити тим, що зараз там домінує БЮТ, а ця політична сила фактично протистоїть політиці президента», — додав він.

За словами депутата, «іноді відбувалися абсолютно кричущі факти, як, наприклад, те, що коаліція вирішила заблокувати трибуну перед виступом у парламенті Ющенка, або спроби провести антинародні закони».

«Вийшло, що парламентська більшість перестала виконувати свої обіцянки, які дала народу, перестала бути опорою Ющенку в парламенті», — заявив Бут.

При цьому депутат повідомив, що «репресій» у зв'язку зі своїм рішенням не боїться.

Коментуючи звернення члена «НУ-НС» Романа Зварича до ГПУ і СБУ з проханням перевірити інформацію про співробітництво Бута з ФСБ Росії, а крім того, перевірити законність одержання Бутом українського громадянства, депутат сказав, що це все чутки і плітки, що не мають відношення до реальності, а всі документи він одержав законно.

У свою чергу другий депутат з коаліції Ігор Рибаков має намір оприлюднити свою позицію у вівторок, повідомляє видання.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-06-2008 9:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100