20.05.2024 06:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд вивчає в справі Луценка додаткові обставини

Колегія суддів Апеляційного суду міста Києва не змогла у середу ухвалити рішення за скаргою Генпрокуратури на постанову Подільського райсуду столиці, який визнав незаконною порушення кримінальної справи стосовно Юрія Луценка.

Заслухавши пояснення сторін-учасниць процесу, суд пішов до кімнати для нарад, щоб прийняти рішення.

Однак після цього учасникам засідання оголосили, що рішення не прийнято, оскільки суду необхідно з’ясувати додаткові обставини (які саме – не пояснили).

Під час засіданні суд відмовив народному депутату Геннадію Москалю у задоволенні клопотання щодо представлення інтересів Луценка, пославшись на те, що це не передбачено чинним законодавством.

Наступне судове засідання у цій справі має відбутися у понеділок, 23 червня, о 16.00.

У свою чергу, адвокат Луценка Юрій Мартиненко не виключив, що суд не встиг вивчити матеріали справи. На думку адвоката, рішення у справі суд може ухвалити наступного понеділка.

Стосовно Луценка було порушено кримінальну справу після інциденту з мером Києва Леонідом Черновецьким 18 січня 2008 року після засідання Ради національної безпеки і оборони.

26 травня Генеральна прокуратура перекваліфікувала кримінальну справу стосовно Луценка з «нанесення легких тілесних ушкоджень» на «посадовий злочин».

3 червня Подільський районний суд Києва скасував постанову Головного слідчого управління з особливо важливих справ Генпрокуратури про порушення кримінальної справи проти Луценка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-06-2008 18:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100