20.05.2024 07:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутату Рибакову, що не побоявся залишити коаліцію, погрожують вбивством!

Народний депутат Ігор Рибаков
Народний депутат Ігор Рибаков

Член фракції БЮТ Ігор Рибаков, який вийшов із коаліції, звернувся до СБУ та Генпрокуратури з вимогою перевірити факти погроз його життю та встановити їх авторів для можливого притягнення до відповідальності.

Про це Рибаков заявив сьогодні журналістам.

«Останнім часом на мою адресу почастішали погрози фізичної розправи. Неодноразово мені телефонували невідомі, кожен із яких вів розмову у погрозливій формі», — заявляє депутат.

«В останньому листі, який я одержав у парламентській пошті, автор прямо пише: „Ты притягиваешь на себя внезапную смерть и гибель…“. Переконаний, що справа набуває серйозного значення і державного резонансу», — додав він.

«Анонімні листи аналогічного змісту надходили на мою електронну адресу, через sms мене попереджали про замах на мене», — завляє Рибаков.

За бандитськими понятіями - з БЮТу так просто піти не можна
За бандитськими понятіями — з БЮТу так просто піти не можна

У зв’язку з цим Рибаков надіслав офіційне звернення в СБУ та Генпрокуратуру: «СБУ має вжити вичерпних заходів для гарантування моєї безпеки та безпеки членів моєї сім’ї».

Депутат просить вважати його заяву «як запобіжну дію проти ймовірних замахів» на його життя і здоров’я.

"Я – одесит, а у Одесі добре знають гарне прислів’я: «Угрожают только слабые и убогие», — додав він.

 

Нагадаємо, що Рибаков залишив коаліцію на початку червня. «Рішення залишити ряди парламентської більшості стало логічним наслідком виявлених мною численних корупційних діянь, сліди яких ведуть до вищого керівництва уряду, уряд не лише не припинив дію незаконних схем, а й розширив арсенал засобів контрабанди», — зазначив тоді народний депутат.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-06-2008 19:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100