20.05.2024 06:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

П’яний зять Юлії Тимошенко побив в Одесі двох бійців внутрішніх військ

Шон Карр опохмеляється Моршинською поруч з Евгенією Тимошенко
Шон Карр опохмеляється Моршинською поруч з Евгенією Тимошенко

Дочка і зять прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенія і Шон Карр потрапили в міліцію після конфлікту з бійцями внутрішніх військ.

Як повідомляє в суботу газета «Сегодня», у п’ятницю о 22:15 Шон Карр побив в Одесі двох бійців внутрішніх військ, які охороняли в’їзд на пляж Ланжерон з парку Шевченка.

Євгенія і Шон Карр намагалися проїхати на пляж на байку в супроводі ще трьох «екіпажів» із двох людей кожний. Видання припускає, що вони брали участь у Гоблін байк-шоу, яке зараз проходить в Одесі.

Дорога до моря була перекрита шлагбаумом, тому що в’їзд на трасу здоров’я, яка йде уздовж берега, на машинах заборонений. Пускають тільки велосипедистів — для них біля шлагбауму залишили невеликий проїзд. Тут постійно чергує наряд з 2-3 бійців внутрішніх військ.

«Коли вони відмовилися підняти для Шона шлагбаум, той накинувся на них з кулаками. Байкери, вгледівши бійку, пригрозили підняти „гоблінів“, мовляв, ті прийдуть і швидко все рознесуть. За словами свідків, від хлопців йшов перегар», — пише газета.

За словами очевидців, двоє хлопців із внутрішніх військ одержали травми, у них синці на тілі.

«Закінчилася справа тим, що Карру заламали руки і повели у відділ міліції. При цьому він голосно сварився, причому по-російськи. Євгенія пішла за ним у відділ. Байк на якийсь час залишився біля шлагбаума, потім його, очевидно, забрав хтось зі знайомих Шона», — пише «Сегодня».

Газета пише, що на місце відразу з’їхалося міліцейське начальство, заступники мера Одеси Вахтанг Убірія і Михайло Кучук і декілька депутатів міськради. Один з них, бютівець Георгій Селянин заявив кореспондентові «Сегодня», що нічого не сталося. На місці події на той час зібралася безліч журналістів.

Через якийсь час після того, як Євгенія і Шон потрапили у відділ, у будинку виключили світло, о 00.15 відділ взагалі закрили. Від нього на великій швидкості від’їхала «Газель» з написом «Міліція», за нею направилася «Газель» з номерами Держохорони. Близько 00.30 Шона Карра відвезли з міліції на «Газелі» одеського Дельфінарію.

Представник УМВС в Одеській області підтвердив агентству «Українські новини», що міліція в ніч на 21 червня затримала зятя прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Шона Карра в Одесі за непокору та опір представникам правоохоронних органів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-06-2008 12:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100