20.05.2024 13:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Список вулиць столиці, які переведуть на односторонній рух

У рамках вдосконалення та покращення руху транспорту Києвом та боротьби із заторами на дорогах, столичний мер Леонід Черновецький затвердив перелік вулиць міста, де буде запроваджено односторонній рух.

Відповідно до розпорядження, в односторонній режим міська влада переведе 44 вулиці у чотирьох столичних районах: 16 у Голосіївському, 12 в Солом'янському, 4 у Святошинському та 12 в Шевченківському районі.

Про це заявив перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.  

За його словами, протягом поточного року комунальне підприємство «Київдорсервіс» розробить та затвердить відповідну проектно-кошторисну документацію на впровадження одностороннього руху.

У 2009 році назване комунальне підприємство виконає всі необхідні роботи для забезпечення введення одностороннього режиму, переконані в КМДА.

Так, у Голосіївському районі заплановано впровадження такого режиму руху на вул. Л. Толстого, Дмитрова, Фізкультури, Федорова, Либідській, Тельмана, Тверській, Ковпака, Боженка, М.Стельмаха, А.Бубнова, В.Дубініна, В.Жуковського, пров. Ужгородському, пров. Задорожному, пров. Коломийському.  

У Солом'янському районі вул. М.Кривонова, Червонопартизанська, Білгородська, Олексіївська, Озерна, О.Горвиця, Златопільська, О.Пироговського, А.Головка, Смоленська, Металістів та Виборзька стануть односторонніми. 

У Святошинському районі вул. М.Котельникова, Львівська, І.Крамського та А.Петрицького; у Шевченківському:  вул. Воровського, Гончара, М.Коцюбинського, Пирогова, І.Франка, Тургенєвська, Гоголівська, Некрасовська, Обсерваторна, Рейтарська, Стрітенська та Стрілецька будуть переведені в односторонній режим руху.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-07-2008 18:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100